Paysera работи както обикновено по време на епидемията с COVID-19В тези времена на несигурност ще направим всичко възможно да осигурим стабилност и увереност за нашите клиенти, партньори и служители. Тъй като финансовият сектор е изграден върху много различни стълбове, включително поддръжка на клиенти, технология и човешки ресурси, това са и аспектите, за които е полезно да сте информирани какви мерки предприема Paysera, за да поддържа работата си с обичайния ритъм.

Обслужване на клиенти

Като горда fintech компания (финанси + технология), Paysera е добре подготвена да отговаря на запитванията на клиенти онлайн и по телефона, както обикновено. 

 • Отговори на често задавани въпроси (FAQ) са достъпни 24/7 в информационната база и се предлагат на 9 езика (български, английски, литовски, руски, полски, румънски, латвийски, естонски, испански).
 • Управляваме и няколко канала на социални медии, които поддържаме актуализирани с последните новини, функции, уроци или неизправности (ако има такива). Последвайте ни във:

        
 • Обадете се или изпратете имейл на нашия съпорт екип както обикновено - ние оказваме съдействие на клиентите на множество езици (български, английски, литовски, руски, полски, румънски, латвийски, естонски, испански, френски, немски и арабски), за да сме сигурни, че Ви предоставяме точната информация, която търсите, на удобния за Вас език. Вижте всички наши контакти и работно време тук.

Онлайн услуги

Всички наши услуги са проектирани да бъдат достъпни онлайн, така че всичко, което очаквате да правим при нормални обстоятелства, го правим и сега.

 • Мобилно приложение на Paysera – нашето БЕЗПЛАТНО мобилно приложение Ви предоставя всички основни услуги, от които се нуждаете за управлението на Вашите финанси от своя дом - можете да обменяте валута, да превеждате пари за секунди, да заделите спестявания настрана, да захраните своята сметка и дори да дарите суми към благотворителни организации, които сега се нуждаят от нашата поддръжка повече от всякога. 
 • Разплащателна карта – няма по-добър момент от настоящия за редуциране на плащанията в брой. Картата на Paysera може да бъде поръчана онлайн 24 часа 7 дни в седмицата и да бъде доставена до Вашия адрес (в държава от ЕИЗ). За да Ви улесним в управлението на Вашата картова сметка, сме подготвили няколко видеоклипа.
 • Пари в брой – ако в крайна сметка се наложи да разполагате с пари в брой, можете да изтеглите от всеки банкомат, който приема карти Visa.
 • Получаване на плащания в електронни магазини – възможността да продавате своите продукти и услуги онлайн може да бъде ключова за оцеляването на някои бизнеси. Paysera предоставя различни решения за получаване на плащания за електронни магазини и обслужва повече от 90% от електронните магазини в Литва. Подготвили сме и видеоклипове, които стъпка по стъпка Ви помагат да инсталирате плъгина на Paysera във Вашия електронен магазин.
 • Парични преводи – – Paysera е част от системата на SEPA INSTANT, поради което преводите в евро към други банки-членки се извършват незабавно и безплатно за нашите клиенти физически лица и се таксуват с 0,29 EUR за нашите клиенти юридически лица. Чрез нашата услуга са достъпни и се изпълняват и международни преводи.
 • Paysera Tickets – настоящата ситуация е голям удар не само за изпълнителите и посетителите на събития, но и за самите организатори. Въпреки всичко, това е и възможност да преосмислите бизнес моделите и да се ориентирате към дигитални услуги, където това е възможно. Може ли Вашето събитие да бъде проведено онлайн? Вие сте експерт, който може да споделя своите знания в уебинар? Използвайте онлайн платформата Paysera Tickets, за да организирате своето онлайн събитие. Освен това, ако събитието е безплатно, то и разходите за организирането му на нашата платформа също са нулеви!

Ние приемаме много сериозно настоящата ситуация и ще информираме нашите клиенти и партньори за всички възможни промени в бъдеще. За сега - нека дадем най-доброто от себе си, като станем дигитални и помагаме на нуждаещите се около нас! 

Ако все още нямате Paysera сметка, можете да откриете сметка ОНЛАЙН.