Всички категории

Нова услуга! Преводи в USD към Китай

#
Овации, моля! Имаме специално съобщение – клиентите на Paysera вече могат да нареждат парични преводи в USD до Китай! Новата услуга е достъпна както за фирми, така и за физически лица. Тъй като Черният петък и Коледа са точно зад ъгъла, моментът не може да бъде по-подходящ!

Защо това е важно?

Ако сте клиент на Paysera, може би сте наясно, че щатският долар като валута не е съвсем нова, когато става въпрос за нашите услуги. Така че защо е цялата тази суматоха?

Е, ключовата дума в случая е… Китай. Това е нова посока, която поемаме, и имаме удоволствието да дадем възможност на нашите клиенти да изпращат парични преводи към Китай по-ефективно.

Освен това САЩ и Китай са двата най-големи търговски партньора на Европейския съюз. На Китай по-специално разчитат много предприятия, които внасят стоки, технологии и производствени компоненти от базирани в Китай компании. Нашата цел тук е да допринесем за безпроблемните процеси на парични преводи и да помогнем на фирмите да се съсредоточат върху най-важното – да управляват и развиват своя бизнес.

#

Как работи?

Не се притеснявайте, тук няма фантастични допълнителни стъпки! Както при всеки друг превод, просто трябва да знаете пълния адрес на получателя, включително:

  • Държава, която в този случай би била Китай
  • Щат или регион
  • Град и т.н.

Преводите до Китай се състоят от стандартните стъпки:

Стъпка 1. Влезте в своя Paysera акаунт чрез уеб браузър
Стъпка 2. В меню Преводи изберете Банков превод
Стъпка 3. Въведете цялата необходима информация и не забравяйте да изберете USD валута

Това е!

Все още нямате Paysera сметка?

Открийте сметка днес напълно БЕЗПЛАТНО!

Очаквайте скоро още актуализации!

Paysera работи усилено, за да подобри изживяването на нашите клиенти и да създаде повече възможности. Въпреки че се гордеем с текущите си постижения, това далеч не е всичко и скоро се очакват повече новини относно възможностите за преводи в USD.

Последвайте ни в нашите канали в социалните мрежи и научавайте новините първи!

Свързани статии

#

10+ причини защо трябва да използвате Paysera

Спомняте ли си критериите, по които избрахте първата си банка? Избрахте тази, която родителите Ви използваха? Или може би сте получили безплатна карта в училище? Но може ли това да се счита за съзнателен избор? Нека да разгледаме 10-те най-често срещани причини, поради които хората откриват сметка в Paysera.

#

Paysera навлиза на пазара на преводи за получаване на пари в брой, стартирайки с преводи до Украйна

Украинците имат все повече възможности да получават по-бързо и по-лесно преводи в родната си страна. Сега, когато Paysera си партнира с Globus Bank в Украйна, местните жители имат възможност да вземат пари в брой, изпратени от техни близки в някой от 150-те клона на Globus Bank и нейните партньори.

#

Топ 10 въпроса относно получаването на онлайн плащания

По време на първите стъпки в бизнеса с електронна търговия възникват много въпроси. Но не е бизнес, ако не продавате нищо, нали? Paysera помага на хиляди електронни магазини да получават плащания от клиенти по целия свят. И сега ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно обработката на онлайн плащания!