Paysera e глобална онлайн платформа за дигитални платежни услуги за физически и юридически лица. Групата включва партньорска мрежа в: Литва, Латвия, Естония, България, Румъния, Албания, Косово, Украйна и Грузия. Клиентите на групата са 1.4 млн. физически лица и 99 хил. Компании.

Направете плащанията по-лесни за Вашите клиенти с още повече опции за плащане! Apple Pay вече е наличен в Paysera Checkout.

#

Захранването на сметка в Paysera е по-лесно от всякога! Сега можете бързо да добавите средства по сметката си директно с карта Mastercard или Maestro.

Поддържайте сметката си готова за използване по всяко време – лесно е и отнема само няколко секунди чрез мобилното приложение на Paysera!

#
В сътрудничество с украинските банки PrivatBank и Globus предлагаме бързи и сигурни парични преводи, които Вашите роднини в Украйна могат да получат в брой в същия ден.
#

📲 За да станете клиент на Paysera, трябва да изтеглите нашето мобилно приложение и да си откриете сметка.

ℹ️ След като откриете сметка е необходимо да попълните "Въпросник за клиента" (KYC). Какво е "Въпросник за клиента" и как да го попълним?

📞 В случай, че имате допълнителни въпроси, свържете се с отдел "Обслужване на клиенти". Данни за контакт> 

✅ Последвайте ни в социалните мрежи, за да се информирате първи за най-важните новини.

#
Открийте си безплатна лична или фирмена сметка само за няколко минути

Обменяйте валута при едни от най-добрите валутни курсове

Управлявайте сметката си удобно чрез безплатно мобилно банкиране

Превеждайте пари към повече от 180 държави по целия свят

Изпълнявайте незабавни преводи (SEPA Instant) за 10 секунди, 24/7/365
#

Платете само с едно докосване!

Насладете се на всички предимства на Вашата карта Visa, когато я използвате с Apple Pay, Google Pay или Samsung Pay. Това е бърз, лесен, сигурен и поверителен начин за плащане, който винаги е с Вас.

#
#
#

Приемайте плащания от Вашите клиенти! 

Над 13 000 търговци използват Paysera, за да обработват плащания в своите електронни магазини или онлайн бизнес проекти. Предлагаме и поддържаме лесни за интегриране плъгини за над 20 CMS платформи, така че няма за какво да се притеснявате! 

Вижте услугата по иницииране на плащания на Paysera за още по-удобна и достъпна обработка на плащания, която се използва от болшинството от нашите корпоративни клиенти. 

#

Paysera Tickets – система за онлайн продажба на билети както за големи фестивали, така и за частни събития или семинари.

Разпространявайте билети за безплатни събития напълно БЕЗПЛАТНО, създавайте и управлявайте събития сами и предлагайте на клиентите си възможността да плащат бързо и удобно без допълнителни такси!

#

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.