2019 – година на много постижения, нови услуги и функционалности



Изминалата година бе изпълнена с новости както в нашите услуги, така и в успехите, които реализирахме.

Някои от най-значимите ни постиженията включват:

  • Официално стъпихме на пазара в Румъния и отворихме първия си офис там.
  • Българските ни потребителите надминаха 24 000 физически лица и над 3500 компании;
  • Българските ни клиенти извършиха над 135 хил. броя трансфери, на обща стойност от 735 млн. лв. С използване на платформата те спестиха средства от такси и комисионни за сума над 3,3 млн. лв.;
  • Въведохме двуфакторен процес по идентификация, за да бъдете още по-защитени, когато банкирате;
  • Въведохме български персонални IBAN номера за своите клиенти.

Нови услуги

През есента на 2019 г. с гордост обявихме, че въвеждаме български виртуални IBAN номера към всички Paysera сметки. В следствие на това, всички наши клиенти вече разполагат с виртуални персонални IBAN номера в BGN, с които имат възможността да получават преводи в BGN максимално удобно и без ограничения. С това, сметките в Paysera се превърнаха в дигитален еквивалент на банкова сметка, но без такси за откриване и месечна поддръжка.

През същата тази година усилено развивахме и платформата ни за управление на събития и продажба на онлайн билети Paysera Tickets. През лятото на 2019г. се проведе и най-мащабното българско събития през нея – концерт на Slayer, който събра повече от 6000 посетители. Помогнахме и на организаторите на едно от най-старите изложения за красота – Arena of Beauty, на организаторите на Digitalk и Innovation Explorer и още много B2B събития и концерти да продават билети максимално лесно и удобно.

Ежедневно продължаваме да развиваме и функционалностите приложението ни за мобилно банкиране Paysera Mobile Wallet. Въведохме два нови езика – френски и арабски, и създадохме функционалност за спестовни сметки, така че да можете да спестявате още по-лесно и безгрижно. В края на годината пуснахме опция за дарения към различни организации и сдружения, към които вие сте съпричастни и чиито инициативи Paysera подкрепя.

Отличия

Определено бихме могли да кажем, че през 2019г. продължихме да работим усърдно, благодарение на което за поредна година бяхме удостоени с различни, но все така значими отличия.

За своята стратегия за привличане и задържане на най-важния за нас ресурс – хората и за партньорствата ни с няколко български университета за повишаване на финансовата грамотност сред младите, бяхме отличени с III-то място в категория „HR Strategy of the year“ на годишните Employer Branding награди.

#

В основата на онлайн услугите ни и дигиталните ни процеси сме заложили не само идеята за предоставяне на максимално изгодни и бързи услуги, но и за елиминиране на въздействието ни върху околната среда. За тази своя мисия, за 3-та поредна година получихме наградата „Зелен стартъп“ в конкурса „Най-зелените компании в България“.

#

Все още се вълнуваме като разказваме всичко това! Пожелаваме си предстоящата година да бъде изпълнена с още повече подобрения, нови услуги, доволни клиенти и поводи за гордост.