Блогът на Paysera

От нови продукти и услуги, до фирмени новини и зад кулисите на най-големата литовска Fintech компания.

#

Какво представлява SEPA превод? Разликата между SEPA и SEPA Instant

На ежедневен език и когато разговаряме с клиенти, ние обясняваме плащанията чрез SEPA като редовен превод в евро, а SEPA Instant - като спешен превод в евро. Но всъщност какво е SEPA превод? И по какво се различава от SEPA Instant?

януари 2021 г. • 4 мин.

#

Apple Pay вече с Paysera Visa!

Добра новина за всички фенове на Apple - картите Paysera Visa вече са съвместими с Apple Pay. Това беше едно от най-често срещаните питания от нашите клиенти и не можехме да го игнорираме. За тези, които вече знаят какво да направят - заглавието вероятно е било напълно достатъчно, за да започнете да ползвате услугата. За останалите - продължете да четете.

декември 2020 г. • 3 мин.

#

Какво представлява инфлацията и как да защитите парите си?

Още преди пандемията от COVID-19 слуховете за икономическа криза, инфлация и общ финансов спад се разпространяваха широко по цял свят. Поради тази причина хората постоянно търсят различни начини да защитят стойността на парите си в дългосрочен план.

ноември 2020 г. •  4 мин.

#

От сезонни билети (карти) до профили на купувачи – чудесна новина за любителите на събития!

Системата за продажба на билети за събития Paysera Tickets стартира 4 нови функции, които ще бъдат от полза както за организаторите, така и за посетителите на събития. Всичко това - без допълнителни разходи.

септември 2020 г.•  3 мин.

#

ЗЛАТОТО вече е тук! Купувайте злато онлайн чрез Paysera

Темата за търговията със злато е активна в новините през последните няколко месеца. Цената на златото се увеличава ежедневно, а продажбите му нарастват поради опасения от икономическа криза. Ето защо се радваме да предоставим на всички наши клиенти възможността да купуват злато онлайн.

септември 2020 г. • 5 мин.

#

Защо моята Paysera сметка е блокирана или ограничена?

Този въпрос често се обсъжда в различни форуми, както и в социалните мрежи, затова решихме да Ви дадем някои идеи за това защо се налага Paysera сметката на някои лица да бъде блокирана или ограничена.

август 2020 г. • 9 мин.

#

Как да се уверите, че разговаряте с Paysera, а не с телефонни измамници?

Съвременните измамници могат да звучат много професионално - те може да говорят учтиво и да звучат изтънчено, да знаят името Ви и дори да Ви пожелаят приятен ден, след като Ви ограбят. Но не позволявайте да Ви заблудят!

юни 2020 г. • 1 мин.

#

Захранване на сметка с ePay.bg

Вече можете да можете да захраните своята Paysera сметка и с партньорството на ePay по някой от следните 3 начина: в брой на касите на EasyPay, чрез микросметка в ePay и на банкомат чрез B-Pay.

май 2020 г. • 2 мин.

#

Алтернативен Великден: всичко, което трябва да знаете, за това как да прекарате празника вкъщи

Ние ще се погрижим джобните пари за Вашите внуци или малките подаръци за Вашите близки да постъпят по сметките им преди сутринта на Великден. Радваме се, че клиентите на Paysera могат свободно да изпращат и получават парични средства дори по време на празници.

април 2020 г. • 2 мин.

#

Броят на електронните магазини се увеличава по време на карантината

След обявяването на повсеместна карантина, много компании трябваше да се прехвърлят към сектора на електронната търговия. Вярваме, че това създава страхотни възможности, които ще помогнат на фирмите и икономиката в дългосрочен план.

март 2020 г. • 2 мин.

#

Събития по време на карантината: Анулирай? Отложи? Адаптирай!

Няма съмнение, че световната карантина промени коренно плановете на много изпълнители, посетители и организатори на събития. И да, може да звучи невъзможно, но може би Вашето събитие може да се проведе онлайн?

март 2020 г. • 3 мин.

#

Не, не е късно да създадете електронен магазин!

Тъй като изглежда, че карантината няма да приключи скоро, дори и най-традиционните собственици на физически магазини започнаха да прехвърлят услугите си към различни онлайн платформи. Колкото и клиширано да звучи - по-добре късно, отколкото никога! И да, доста е късно, но не е прекалено късно.

март 2020 г. • 8 мин.

#

Paysera работи както обикновено по време на епидемията с COVID-19

В тези времена на несигурност ще направим всичко възможно да осигурим стабилност и увереност за нашите клиенти, партньори и служители.

март 2020 г. • 3 мин.

#

Нека да е цветно!

Първите вести за Новата година са тук! Готови сме да представим нов дизайн на разплащателните карти с няколко различни цвята. Все още не разполагате с Paysera разплащателна карта? Направете поръчка и изберете цвета, който Ви допада най-много.

януари 2020 г. • 3 мин.

#

2019 – година на много постижения, нови услуги и функционалности

Изминалата година бе изпълнена с новости както в нашите услуги, така и по отношение на успехите, които реализирахме.

януари 2020 г. • 3 мин.

#

Мобилното банкиране на Paysera

С развитието на новите технологии нашите мобилни телефони се превърнаха в неразделна част от ежедневните ни активности. Същото се случва и с нашите банкови сметки. Нека ви разкажем повече за мобилно банкиране на Paysera и неговите предимства.

октомври 2020 г. • 4 мин.

#

Управление на фирмени разплащания с Paysera

Във време на глобализация, почти всяка компания има нужда да извършва плащания към партньори, било то в страната или в чужбина. Ние от Paysera им помагаме, като им предлагаме дигитални платежни услуги, които спестяват не само време, но и средства.

август 2019 г. • 4 мин.

#

Ползите, които носим на българските потребители при излъчване на международни преводи

Много компании и физически лица изпитват затруднение при излъчването на международни парични преводи от България. Ние от Paysera им помагаме да извършват разплащания без каквито и да било притеснения.

юни 2019 г. • 4 мин.

#

Кои сме ние?

Paysera е компания с 15 годишна история и опит в предоставянето на дигитални платежни услуги на компании и физически лица по целия свят. Кои сме ние от Paysera България? Научете повече за нас и услугите ни!

май 2019 г. • 2 мин.

ЗА НАС

Paysera е международно дружество за електронни пари, лицензирано от Централна банка на Литва. Компанията предлага на своите клиенти широк спектър от услуги - от лични и фирмени сметки до мобилно приложение, дебитна карта и получаване на плащания в електронни магазини.
Прочетете повече.