Хей, добре дошъл в нашия блог! За нас в Paysera

Първата fintech компания и първото дружество за електронни пари в Литва. Това е Paysera - компания с 15 годишна история и опит, която предоставя платежни услуги на компании и физически лица по целия свят.

А ние от Paysera България? Ние сме местно представителство на Paysera в България, където нашата най-важна цел е да ви предоставим възможно най-персоналното отношение и съпорт, и да бъдем на разположение за всички ваши въпроси и желания.

#

Отворихме първия си офис в София през 2016г. и оттогава се стараем да ви помагаме да управлявате своите лични и фирмени разплащания по-възможно най-добрия начин. Благодарение на всички вас - нашите български клиенти, които оценихте услугите ни като едни от най-добрите в страната, сме горди носители на така значимото отличие 1во място в категория Качество на услугите на Forbes Business Awards 2018. Огромна гордост за целия ни екип.

Всички ние в Paysera винаги сме водени от своята мисия - да създадем свят, в който разплащанията се безгранични, удобни, бързи и не на последно място - достъпни за всеки, независимо къде се намира. Затова, създаваме услугите си такива, каквито са – бързи, удобни, изгодни и напълно дигитализирани.

Нашите услугите

С услугите си целим да предоставим на Вас – нашите клиенти, повече удобство, бързина и изгодни условия при извършването на ежедневните си лични и фирмени разплащания. Основната ни услуга e дигиталната многовалутна сметка, в която сме съчетали множество платежни инструменти като местни и международни преводи с минимални такси, мигновени разплащания, обмяна на валута в реално време, виртуален ПОС терминал, мобилен портфейл за лесно управление, разплащателна карта, платформа за събития и продажба на електронни билети.

За да разберете още по-добре какво правим, можете да изгледате видеото ни по-долу.


Вярваме, че имаме още много какво да споделим с вас както за нашите услуги, така и за сферата на разплащанията. Последвайте блога ни, за да научите още повече за нас!

Ако се интересувате от определена тема и желаете да споделим повече по нея, ни пишете на [email protected]. За нас ще е повече от удоволствие да споделяме повече за това, което вълнува всички вас.