Мобилното банкиране на PayseraС развитието на новите технологии нашите мобилни телефони се превърнаха в неразделна част от ежедневните ни активности. Същото се случва и с нашите банкови сметки. Нека ви разкажем повече за мобилно банкиране на Paysera и неговите предимства.

#

Приложението ни за мобилно банкиране - Paysera Mobile Wallet съчетава някои от основните характеристики на онлайн банкирането на Paysera, като същевременно има и няколко специфични функции, сред които местни и международни преводи, обмяна на валута, шаблони за преводи, незабавни преводи, плащания с QR код, свързване на платежна карта, преводи към телефонен номер или имейл адрес, заявка на пари, управление разплащателна карта Visa. Всичко това, за да можете да управлявате личните и фирмените си финанси директно от своя телефон.

Международни преводи

В случай, че трябва спешно да извършите местен или международен превод, няма да се нуждаете от нищо друго освен мобилния си телефон. С нашето мобилно банкиране можете да извършвате преводи в EUR, BGN, RON и PLN. Стараем се да направим изпълнението на плащания максимално бързо и лесно. Ето защо, е необходимо единствено да въведете данните на получателя и да изберете валутата на плащането. Лесно е, нали. Междувременно, разполагате с подробен списък с всички получени и изпратени преводи във всяка една валута.

Шаблони за преводи

Ценим вашето време (знаем, че времето е пари) и затова за вашите редовни плащания предоставяме възможност да създавате различни шаблони. С тях можете да извършвате плащания само с един клик.

Спестовни сметки

За повечето хора, спестяването на пари не е лесно, особено когато всичките ви средства са налични в една единствена сметка. Така ли ще е, ако разполагате с толкова различни сметки, колкото желаете напълно безплатно? Да, с функционалността спестовни сметки на нашето мобилно банкиране можете да го направите. Можете да създадете множество различни сметки, да зададете цел и да автоматизирате превода на средства от един акаунт в друг, като зададете месечно или дори ежедневно плащане на определена стойност. Сега, спестяването на пари е много по-лесно и безгрижно.

#

Плащания с QR кодове и свързване на платежна карта

Чували ли сте за плащания с QR кодове? Ако поне веднъж сте били в Китай, няма как да не сте. За тези, които не са, ето какво представлява: форма на безкасово плащане чрез e-wallet, което не изисква пари в брой или наличието на физическа платежна карта. Този вид плащане се извършва единствено чрез сканиране на предварително генериран QR код, съдържащ информацията за плащането и сметката на търговеца. Интересно, нали. Плащанията с QR кодове са незабавни и безплатни за крайния потребител. От страна на търговеца, този метод за приемане на плащания е с до 2 пъти по-ниски комисионни в сравнение с приемане на плащания на физически ПОС терминал, и не изисква допълнително оборудване. В допълнение, парите постъпват по сметката на търговеца за секунди!
Можете да извършите QR код плащане от своята лична или фирмена Paysera сметка със средствата, налични в нея, или като свържете платежна карта.

Изпращане на пари по имейл или телефонен номер

Помненето на данни за плащане честно е неприятно и притеснително. Няма ли да бъде по-лесно, ако можете да изпратите пари на контрагента си само чрез неговия телефонен номер или имейл адрес? Отговорът е да, и е възможно чрез нашето приложение за мобилно банкиране. Необходимо е само да изберете някой от контактите си или да въведете неговия / нейния имейл адрес или телефонен номер и да им изпратите пари. Когато плащането се извърши, получателят ще получи SMS с информация за превода.

Управлявайте своята разплащателна карта Visa

Винаги е по-добре да знаете, че можете да управлявате разплащателната си карта чрез мобилния си телефон. С Paysera Mobile Wallet можете да управлявате своята лична и фирмена Visa карта (в случай, че разполагате с такава) - можете да следите наличността по сметката, да проверите своя ПИН код и временно да блокирате или дори анулирате своята карта в случай, че желаете.

#

Плащания чрез гласови команди

За да още по-голямо улеснение, потребителите на iPhone могат да изпълняват трансфери чрез гласови команди с помощта на Siri. Вижте повече.

Всичко това звучи удобно, нали. Надяваме се нашето приложение за мобилно банкиране да е от полза за вас при управлението на вашите лични или фирмени финанси.

Продължете да следите нашия блог за повече информация за нас и нашите услуги.