Нека да е цветно!



Paysera въведе повече синьо в платформата си през есента на 2019 г. Сега се придвижваме с една стъпка напред и представяме не само нов дизайн, но и нови цветове на картите. Цветовата гама на новите карти Visa ще се предлага в 6 различни нюанса! 🥳🎨

#

Повече за цветовете

Нека да започнем с информация за новите притежатели на карти. Като нов клиент физическо лице имате късмет, защото можете да избирате от 3 цвята: 🐋 светлосиньо, 🔥 оранжево и 💨 светло сиво (очаквайте скоро).

Как можете да поръчате карта? Влезте в своя Paysera акаунт и изберете „Сметки и карти“ -> “Преглед на карти” в лявата страна на екрана. Можете да поръчате карта и чрез мобилното приложение на Paysera, като докоснете „Карти“ от лентата с менюто. 📢 Имайте предвид, че когато срокът на валидност на картата изтече, новата карта автоматично ще бъде издадена със същия цвят като предишната. Същото се отнася и за допълнителните карти - всички те ще бъдат с цвета на основната карта. В бъдеще планираме да бъдат предоставени повече възможности за избор. 🙏

#

Какво е новото за клиентите, които имат активни разплащателни карти?Когато Вашата карта изтече, автоматично ще получите нова карта в светлосин цвят. Ако Вашата активна черна или бяла карта трябва да бъде подменена, новата карта също ще бъде светлосиня 🐋. Клиентите, които са поръчали автоматично нови карти през последната седмица на декември 2019 г., вече са получили своите светлосини карти. За съжаление, към момента няма възможност за избор на цвят, различен от светло син, но работим върху въвеждането на подобна възможност. 🤞 За да бъдем по-конкретни – това е въпрос, който изцяло зависи от решението на издателя на картите, не е наш избор.

#

Новите клиенти юридически лица са особено привилегировани, тъй като те ще имат възможност да направят своя избор от 6 цвята: същите 3 като при клиентите физически лица, плюс 3 нови цвята (💙 тъмно синьо, 🌑 тъмно сиво и ⚫ черно (очаквайте скоро)). За фирмите, които имат активни разплащателни карти, новата карта ще бъде автоматично преиздавана в светло син цвят. Ако платежната Ви карта е изтекла през последната седмица на декември 2019 г., не се изненадвайте, ако получите светлосиня карта. 📢 Дизайнът на допълнителните карти ще бъде същият като дизайна на основната карта. Възможността за избор на цветове, различни от светло синьо, е в процес на договаряне с издателя на картата.

#

Въпроси

Предполагаме, че новините могат да предизвикат допълнителни въпроси, затова се опитахме да предвидим основните от тях. Можете да намерите някои въпроси и техните отговори по-долу. 🤓👇

Кога да очакваме да видим цветовете, които все още не са налични?

Както уточнихме по-горе, този въпрос подлежи на преговори с нашия издател на карти. Към момента не можем да предвидим колко време ще отнеме. Във всеки случай, стискаме палци за бързо развитие!

Има ли промяна в цените и другите условия?

Не, няма промяна, всички условия остават същите. Повече информация за разплащателната карта можете да намерите на нашия уебсайт.

По какво се различават новите карти от старите?

Единствената разлика е в дизайна и цвета. Всички останали функции и характеристики остават същите: картите са безконтактни, Visa, защитени са с технологията 3-D Secure и са със срок на валидност 4 години.

Имам активна бяла карта, но искам синя. Какво трябва да направя, за да получа карта с този цвят?

Има две възможности. Първо, ако проявите търпение и изчакате да изтече срокът на валидност на настоящата Ви карта, автоматично ще получите нова карта в син цвят. Второ, можете да анулирате всичките си съществуващи карти (включително допълнителните), след което ще можете да направите своя избор от 3 цвята. Горещо Ви препоръчваме обаче да не ползвате този вариант, защото по този начин неудобствата ще надвишат предимствата: за известен период от време няма да разполагате с карта, ще трябва да заплатите допълнителни такси, за да поръчате нова карта и т.н.

Срокът на валидност на картата ми изтича сравнително скоро, но наистина искам да имам синя карта сега. Може би все пак има някакъв начин да я поръчам сега?

За съжаление няма. Единственият вариант е да анулирате всичките си съществуващи карти, както бе обяснено в предишния въпрос. Вече обаче отбелязахме, че това не е най-добрият и препоръчителен начин.

Повече информация относно картите Visa може да получите от секцията с „Често задавани въпроси“ или YouTube каналите на Paysera Bulgaria и Paysera International.

Желаем Ви прекрасна и цветна година! 🤩🌈