Всички категории

Paysera представя "Разговори за електронна търговия"

#
Ако управлявате онлайн магазин, може би чувствате, че трябва да разбирате от всичко – уеб дизайн, управление на социални мрежи, финансов мениджмънт и много други теми. Но времето никога не стига! Ние сме наясно с усилията, които са нужни, затова създадохме „Разговори за електронна търговия“ – безплатен онлайн курс, който обхваща всичко, свързано с електронната търговия. Продължете да четете и научете повече за него.

Представете си следното

Управлявате успешен онлайн магазин, който има устойчив растеж – не само защото имате успешна бизнес идея, но и защото сте запознати със съответните инструменти и техники. Но най-важното е, че сте част от подкрепяща общност от други онлайн предприемачи, които споделят своя опит и знания помежду си. В допълнение на това, получавате ексклузивни съвети от успешни предприемачи.

Това не е сценарий от недостижим утопичен свят. Това е, което "Разговори за електронна търговия" възнамерява да предостави на собствениците на електронни магазини от всякакъв тип. Ако желаете да научите повече за електронна търговия онлайн, ние можем да Ви помогнем по време на Вашето пътешествие.

Преди обаче да продължим, бихме искали да обърнем внимание на нещо. Към момента разговорите за електронна търговия са планирани само за литовска аудитория. Ако сте от друга държава, бъдете сигурни – ние се стремим да разширим проекта в международен план. Все още не даваме конкретни обещания, но веднага щом можем да Ви дадем повече информация, НЯМА да се бавим излишно!

Идеята зад "Разговори за електронна търговия"

Всичко започна, когато Paysera организира няколко уебинара. По време на тези уебинари стигнахме до осъзнаването, че предприемачите, които искат да отворят онлайн магазин, а дори и тези, които вече управляват такъв, са изправени пред много несигурност относно различни аспекти - от затруднения от техническо естество до превръщането на ангажираността в продажби.

Като един от водещите доставчици на портал за плащания в Балтийските страни, който вече наближава пълнолетие (навършваме 18 години на 13-ти октомври!), се почувствахме длъжни да споделим нашите трудно спечелени знания и опит от работата с над 13 000 клиенти в сферата на електронната търговия. Освен това привличаме външни експерти, специализирани в социални мрежи, управление на финанси, Google Analytics, сигурност на електронни магазини, управление на бизнеса и др.!

В допълнение, това ще бъде фантастична възможност за Вас да се свържете с хора с подобно мислене и потенциални бъдещи партньори, докато учите електронната търговия онлайн чрез уебинари и семинари на живо.

#

Колко струва?

Не струва абсолютно нищо! Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да се явите на нашите онлайн сесии и ние ще се погрижим за останалото!

Какво мога да очаквам?

Най-общо казано, нашата цел е да предоставим на професионалистите в електронната търговия и амбициозните предприемачи:

  • Практически съвети какво работи в реалния живот и какво не
  • Общност, която Ви подкрепя във Вашия бизнес път
  • Инструменти и технически познания
  • Ценни съвети от експерти в бранша

Разбираме, че участниците ще имат различни нужди, подготовка и различни нива на опит. Ето защо сме събрали теми за всеки: от напълно начинаещи до напреднали специалисти. Ще имате свободата да избирате коя тема е подходяща за Вас и да планирате собствения си напредък, докато изучавате електронната търговия онлайн.

Каква е следващата стъпка?

Ако "Разговори за електронна търговия" звучи като нещо, което би Ви заинтересувало, препоръчваме Ви да ни следвате в нашите канали в социалните мрежи и да се абонирате за нашия бюлетин, за да получавате първи новините. Ще започнем да споделяме важна информация много скоро, така че се уверете, че няма да я пропуснете!

Свързани статии

#

Как да изградите електронен магазин от нулата?

Можете да се почувствате наистина затрупани с информация, ако създавате първия си онлайн бизнес. Как да създам електронен магазин? Колко ще струва? Мога ли да го направя сам? Всички сме били там... Почти невъзможно е да намерите всички отговори на едно място! Тъй като вече повече от десетилетие работим с различни фирми, накрая решихме да се намесим и да Ви предоставим подробно ръководство за това как да изградите онлайн магазин от нулата. Цялата информация на едно място!

#

Топ 10 въпроса относно получаването на онлайн плащания

По време на първите стъпки в бизнеса с електронна търговия възникват много въпроси. Но не е бизнес, ако не продавате нищо, нали? Paysera помага на хиляди електронни магазини да получават плащания от клиенти по целия свят. И сега ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно обработката на онлайн плащания!

#

7 начина да намалите случаите на изоставяне на пазарската количка във Вашия електронен магазин 

Един от най-важните показатели за успешно представяне за всеки онлайн търговец е ниският процент на изоставяне на пазарската количка. Липсата на подходящи опции за плащане или неудобните методи за доставка са една от основните причини клиентите да променят мнението си в последния момент и да изоставят количките си. Добрата новина е, че това са областите, които могат лесно да бъдат управлявани и подобрени от самите търговци. В тази публикация в блога ще разгледаме няколко практически начина за намаляване на процента на изоставяне на количките при пазаруване онлайн.