Всички категории

НОВО! Paysera стартира страница за състоянието

#
Една от новогодишните резолюции на Paysera за 2022 г. е по-добрата комуникация с нашите клиенти. В изпълнение на това обещание Ви представяме страницата за състоянието на Paysera.

Какво мога да видя на страницата за състоянието на Paysera?

Страницата за състоянието на Paysera е полезен инструмент както за клиентите физически лица, така и за притежателите на фирмени сметки, особено тези, които използват услугата Paysera Checkout за портал за плащания.

На нашата чисто нова страница за състоянието можете да проследите:

  • дали всички наши услуги функционират нормално;
  • ако са налице неизправности на трети страни, които могат да повлияят на нашите услуги (например, ако издателят на разплащателната карта има проблеми, картата Visa може да не работи правилно, ако някоя банка има проблеми е възможно хората, пазаруващи в електронни магазини, да не могат да изпълнят плащане през тази банка и т.н.);
  • планирана поддръжка, която може да повлияе на нашите услуги;
  • история на предишни инциденти.

Проверете състоянието на Paysera по всяко време

Няма нужда да се обаждате на отдел "Обслужване на клиенти" всеки път, когато се сблъскате с проблем – можете да проверите състоянието на Paysera по всяко време онлайн, за да видите дали проблемът вече е известен.

Препоръчваме да запазите страницата за състоянието на Paysera във Вашия браузър за бърз и лесен достъп.

Можете също да ни последвате в социалните мрежи, за да получавате най-новите новини и актуализации за нашите услуги : Facebook, LinkedIn, Twitter.