Всички категории

Paysera Tickets променя логото си!

#
През март 2022 г. с радост споделихме с Вас новото лого на Paysera. Обещахме също още промени, както и да Ви държим в течение за това накъде се насочва нашата марка и спазваме обещанието си. Сега е моментът да разкрием обявяването на още едно ново лого, но този път – на Paysera Tickets. Нека поговорим за нашата визия, очаквания и какво представлява ребрандирането на Paysera Tickets.

Как ребрандирането ще се отрази на Paysera Tickets?

Както може би си спомняте от нашето съобщение за промяната на логото на Paysera, общата ни цел относно ребрандирането е да свържем визуалната ни идентичност с нашите ценности и визия за бъдещето на Paysera. И понякога изображенията говорят повече от думите.

Откакто променихме логото на Paysera, визуалната разлика между Paysera и Paysera Tickets е очевидна. Въпреки че Paysera Tickets е един от нашите любими продукти, ако не беше името, което го свързва с нас, би било трудно да се направи връзката. Чрез ребрандирането на Paysera Tickets очевидната връзка между тях вече ще бъде явна.

Знаем, че промяната може да изглежда плашеща за някои хора, но искаме да Ви уверим – процесът ще бъде плавен и постепенен и тъй като от няколко месеца вече сте запознати с новото лого на Paysera, промяната не би трябвало да бъде твърде шокираща. Започваме с ново лого и бавно, но стабилно, ще въведем подобрен дизайн на уебсайта, както и други актуализирани маркетингови продукти. Последователното брандиране ще направи нещата по-ясни.

И накрая, искаме да подчертаем, че въпреки че Paysera Tickets променя външния си вид, нашите услуги остават толкова атрактивни, колкото са били винаги – все още без административни и скрити такси за всеки, който закупи билети чрез нашата платформа.

#

Как новите цветове отразяват услугите на Paysera Tickets

Въпреки че Paysera Tickets ще възприеме предимно нашата текуща цветова тема на Paysera, планираме да включим глътка свеж въздух, която ще я допълни и ще изрисува жив образ. Нашите синьо и зелено вече не са сами – към тях се присъединяват бял и ярко зелен нюанс.

Като цяло сините и зелените цветове представляват нашия ангажимент да останем лоялни към основните ценности на Paysera – почтеност, опит, иновации, устойчивост и други. Въвеждането на бял и ярко зелен нюанс е тук, за да добави: „Ние подкрепяме разнообразието и жизнеността на различните видове събития”.

#

Ние не просто мечтаем мащабно

Всички тези разговори за свързването на нашите ценности и услуги с нашата визуална идентичност може да звучат теоретично, но ние не просто мечтаем мащабно, но и действаме мащабно и нашите услуги говорят сами за себе си. Paysera Tickets е предназначена да приобщи както организаторите на събития, така и посетителите на събитието. Ние не вярваме в жертването на удобството на гостите в името на организатора и обратното. Можем да направим нашата платформа за билети за събития еднакво удобна и за двете страни.

Ценностите, които назовахме преди – почтеност, иновации и устойчивост, ни дадоха сила да посрещнем ВСИЧКИ наши клиенти. Ето как:

  • Системата за билети за събития е безплатна за купувачите – няма скрити или административни такси за отпечатване на билети
  • Организаторите на събития могат да създават и разпространяват безплатни събития без никакви разходи
  • Като организатор на събитие имате 100% свобода да създавате, управлявате и проследявате Вашето съдържание, без да чакате одобрение от нашата система
  • Порталът за плащания на Paysera наистина има такси, но тъй като използваме собствени инструменти, начисляваме много по-ниски такси от нашите конкуренти

#

Paysera въвежда ново лого, променя визуалната идентичност

Fin-tech компанията Paysera представя ново лого и нов слоган: Едно приложение – безкрайни възможности. Тази промяна отразява преминаването на услугите към супер приложение и географското разширяване на глобалните пазари.

#

Ето какво планира Paysera през 2022 г.

Предварителното планиране в бързо променяща се и силно конкурентна бизнес среда е едновременно от съществено значение, но и невъзможно. От една страна – трябва да имаме ясна визия и планове, така че нашите екипи да знаят върху какво работят и накъде върви компанията, клиентите, какво да очакваме, от друга страна – нужно е да сме достатъчно гъвкави, за да реализираме всякакви спонтанни идеи, следвайки пазарната тенденция "сега или никога". Като се имат предвид тези моменти, каним ви да надникнете в малка част от проектите, които очакваме да стартираме в началото на 2022 г., а тепърва предстоят и още много други.

Костас Норейка
#

Как да създадете събитие в системата на Paysera Tickets?

Организирането на събития може да бъде наистина предизвикателна дейност. Пътят от идеята до декорацията на мястото на събитието може да бъде труден и неравен и когато изглежда, че най-накрая сте готови, може все още да се наложи да продавате билети, да регистрирате участници, да ги проверявате и т.н.🤯 За щастие можете да създадете свое собствено събитие само за няколко минути в платформата Paysera Tickets и веднага да започнете да продавате билети.