Всички категории

Как да спестите пари от онлайн обмяна на валута? 

#
За мнозина идеята за обмяна на валута се асоциира със загуби, такси и установяване на много по-изгоден курс точно зад ъгъла, когато вече е твърде късно. Но не трябва да е така! Обмяната на валута онлайн може да Ви спести време, пари и проблеми. Нека да разгледаме какво може да предложи Paysera

Автоматично сравнение на валутните курсове 

При обмяна на пари онлайн е обичайно да посещавате уебсайтовете на поне 3 или 4 различни банки и да сравнявате обменния курс. Но ако правите това ръчно, в крайна сметка ще ви струва време, чийто паричен еквивалент надвишава сумата, която евентуални бихте могли да спестите. 

Валутният онлайн калкулатор на Paysera прави всичко това за Вас. Той автоматично преглежда курсовете, предлагани от различни институции, и Ви предлага конкурентни цени в реално време.  

Обменяйте до 1000 EUR/месец при курс, равняващ се почти на себестойност 

Ако пазарувате онлайн или трябва да обменяте малки суми за изпращане в чужбина - не се притеснявайте за излишни такси. Paysera предлага специална отстъпка за лицата, които обменят до 1000 EUR на месец и обменният курс основно съответства на курса, който виждате в Google. 

Най-добрият обменен курс се прилага автоматично за всички клиенти физически лица и можете да го проверите на нашия уебсайт

Спестявайте, когато превалутирате големи суми наведнъж 

Искате да изпратите голяма сума пари у дома? Или да платите за стоки или услуги от чуждестранна компания на висока стойност? В този случай е важно да сте наясно, че ако обменяте над 5000 EUR наведнъж, Paysera предлага по-добър валутен курс от стандартния. Вече няма да бъде на себестойност, но все пак ще бъде по-изгоден от това, което със сигурност можете да получите на много от традиционните места за обмяна. 

Това важи както за физически лица, така и за фирми

Как да обменяте валута онлайн? 📲

#

Обмяната на валута онлайн никога не е била толкова лесна. Можете да се възползвате от услугата директно на мобилното приложение на Paysera. и това ще отнеме само секунди. Имайте предвид обаче, че за да използвате услугата на Paysera за обмяна на валута и да получите всички отстъпки, споменати по-горе, трябва да сте клиент на Paysera. Регистрацията отнема само няколко минути и единственото изчакване е свързано с проверката на документите за самоличност, което обикновено отнема до един ден. Вижте видео инструкции>

След като Вашата сметка е открита, отидете в менюто за преводи в приложението, натиснете обмяна на валута и конвертирайте сума по Ваш избор. 

Интересувате се от обмяна на валута или сте любопитни да видите нашите валутни курсове?