Всички категории

Как да възстановите средства по превод чрез Paysera?

Sending a transfer refund via Paysera will only take a few clicks.
Може да не знаете това, но с Paysera е по-лесно да възстановите сума, отколкото си мислите. Независимо дали сте юридическо или физическо лице, статусът Ви не ограничава Вашата гъвкавост. Каквато и да е причината, поради която трябва да наредите възстановяване на сума, може да разчитате на нас.

Преди да пристъпите към възстановяване на сума

Сигурни сме, че знаете това, но все пак приятелско напомняне: трябва да имате достатъчно средства по сметката си, за да обработите възстановяване на сума.

Ако възстановяването е в различна валута, моля, проверете дали имате достатъчно средства в тази конкретна валута.

И накрая, за плащания, извършени с платежни карти, само нашите клиенти, които са юридически лица, могат да възстановят суми. Това може да бъде направено, като отидете на меню Проекти и свързани дейности > Получени плащания.

Не е много сложно, нали?

Как да възстановите средства по превод, предназначен за електронен магазин

Няма нужда да се притеснявате за това коя сметка да използвате, за да заявите възстановяване на средства от Вашия електронен магазин – личната или фирмената сметка ще свършат работа, тъй като са свързани. Ако искате да наредите възстановяване на сумата по превод специално от Вашия електронен магазин, просто влезте в сметката си с помощта на уеб браузър и следвайте тези стъпки:

  1. Отидете на Проекти и свързани дейности;
  2. Изберете Получени плащания;
  3. Намерете плащането, което искате да възстановите, и изберете иконката за Възстановяване на сума (визуализирана с две стрелки, както е показано на изображението по-долу).

Моля, имайте предвид, че не всички преводи, които получавате, подлежат на възстановяване от Вас. Това зависи от типа на избрания от Вашите клиенти метод на плащане.

Не се притеснявайте, ако установите, че не можете да го направите сами – свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще се радваме да Ви помогнем.

Как да възстановите сумата за стандартен превод

Независимо дали сте физическо или юридическ лице, можете да възстановите стандартен превод, който сте получили по сметката си, като следвате тези стъпки:

  1. Отидете в Сметки и карти;
  2. Изберете Извлечение по сметка;
  3. Намерете плащането, което искате да възстановите, и изберете иконката за Възстановяване на сума (визуализирана с две стрелки, както е показано на изображението по-долу).
Step-by-step guide on how to send a transfer refund via Paysera.

Имате проблеми с обработката на възстановяването на сума?

Моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по обслужване на клиенти – ние сме тук, за да Ви съдействаме да разрешите всеки проблем и да Ви помогнем с процеса по възстановяването на сумата.

Свързани статии

#

Как да отмените превод в Paysera?

Направили сте грешка и трябва да отмените превод? Тези ситуации могат да бъдат силно стресиращи, особено ако не знаете правилните стъпки, които да следвате. За щастие, след като прочетете тази публикация в блога, ще знаете точно какво да направите, когато трябва да анулирате превод в Paysera.

#

Как да проверите статуса на превод в Paysera?

Винаги трябва да имате възможност да проследявате парите си, когато правите превод - в това няма съмнение. Ето защо, за да гарантираме прозрачност, Ви предоставихме възможност да проверявате състоянието на паричните си средства по всяко време. Както скоро ще откриете, проследяването на Вашите средства с Paysera е бързо, лесно и удобно.

#

Как да заявите възстановяване на средства за превод в Paysera?

Ако сте допуснали грешка, когато сте инициирали превод, или случайно сте дублирали трансфер, вероятно се опасявате, че парите Ви вече са загубени. Дишайте спокойно… Имаме добри новини – възможно е да поправим грешката и в тази статия споделяме как можете да заявите възстановяване на сумата за превода си в Paysera.