Всички категории

НОВО! Кредити през мобилното приложение на Paysera

#
Paysera вече предлага достъп до кредити в мобилното приложение. Можете да разглеждате и сравнявате различни оферти само с няколко клика! 

Как мога да се възползвам? 📳

Новата услуга улеснява достъпа до кредитни продукти за клиентите на Paysera. От нея могат да се възползват всички български потребители, физически и юридически лица. Тя предоставя детайлна информация на предлаганите заеми, като срочност, сума и  годишна лихва. Благодарение на това, заявката на кредит става възможна директно през мобилното приложение с няколко лесни стъпки.

  1. Отваряте мобилното приложение и избирате меню Повече > Кредити.
  2. Запознавате се с условията, които предлагат различните компании.
  3. Избирате компания и линк Ви препраща на сайта за кредити на избраната компания.
  4. Изпращате заявка за кредит и при одобрение получавате индивидуална оферта.
  5. След потвърждение, можете да получите желаната сума в своята Paysera сметка.
#

Кои са компаниите, които предлагат кредити? 💰 

Paysera стартира партньорство с три компании, предлагащи заеми. Амбицията ни е в бъдеще да разширим проекта и с други кредитиращи институции. 

Klear Lending предлага потребителски кредити на физически лица с изцяло онлайн обслужване. Компанията е основана през 2015 г. от бивши банкови служители, които искат да създадат една по-справедлива алтернатива в сферата на потребителското кредитиране и инвестиране. Klear среща хората, които търсят по-добра доходност за спестяванията си, и хората, които търсят кредит с по-справедливи лихви, за да създадат заедно по-добри условия за всички по веригата.

Credissimo.bg е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се Fintech /Финтек/ структури в небанковия финансов сектор. Като лидер на пазара за онлайн кредити, компанията постоянно налага нови решения, чрез които предоставя на своите клиенти възможност за краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания, се стреми постоянно да разработва и внедрява иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Maxo.bg е част от групата на Credissimo и предлага обратен лизинг на автомобили както за физически, така и за юридически лица. Процесът е формиран около идеята за пълен комфорт на клиента – лесно и бързо кандидатстване онлайн или по телефон и отговор до 15 минути. Отнема само един работен ден от подаването на заявление за обратен лизинг до получаването на желаната сума. Няма изисквания за поръчители или кредитна история. Единственото задължително условие е собственост на автомобил.

Супер приложение с много разширени функции 💫

Приложението на Paysera дава безброй възможности на потребителите да управляват средствата си, където и да се намират. Съвсем скоро в него ще добавим партньорски услуги и дигиталният портфейл ще се превърне в място за споделяне на различни продукти и услуги. 
Ако предлагате продукт или услуга, подходящи за клиентите на Paysera, вече можете да ги интегрирате в приложението и да създадете нови перспективи за своя бизнес:

  • Получавате достъп до международни пазари: Литва, Латвия, България, Румъния, Албания, Косово, Швейцария и други, с над 1 млн. потребители
  • Всички клиенти са регистрирани, верифицирани (проверени) и идентифицирани
  • Клиентите могат да извършват плащания директно от своя дигитален портфейл (без такси за обработка на карти)

Все още нямате приложението на Paysera? 

Открийте сметка днес напълно БЕЗПЛАТНО! 

Свързани статии

#

НОВО! Приложението на Paysera вече е достъпно и на Apple Watch! 

Коледа пристигна по-рано тази година за потребителите на мобилното приложение на Paysera на iOS. Закриваме 2021 г. с една дългоочаквана функция – приложението Paysera за Apple Watch. Проверявайте баланса си и последните транзакции директно на ръката си по всяко време.

#

Paysera сметка за спестявания: какво е това и как да я ползваме?

Спестяването може да бъде трудно. Така е дори ако спестявате за нещо, което наистина желаете – нов дом, кола или просто бягство през уикенда. Ние се стремим да направим този процес по-лесен. Използвайте Paysera сметка за спестявания, планирайте плащания и постигнете целите си за нула време!

#

Злато на стойност 4 млн. евро е закупено през приложението на Paysera

През последната година Paysera интегрира възможността за закупуване, изпращане и обратна продажба на реално физическо инвестиционно злато чрез мобилното приложение на Paysera за всички свои потребители. Оттогава чрез приложението е закупено злато на стойност 4 милиона евро, което го прави не само чудесно средство за съхранение на фиатни пари, но и автентичен и необвързан с времето подарък.