Всички публикации в блога

Мобилното приложение на Paysera е достъпно в Huawei AppGallery

Paysera Huawei App Gallery
Добри новини за потребителите на Huawei телефони – мобилното приложение на Paysera може да бъде изтеглено от Huawei AppGallery.

Paysera в Huawei AppGallery

В Paysera се стремим да дадем възможност на хората да поемат контрола върху финансите си и да ги управляват по интелигентен и удобен начин, независимо от това какви смарт устройства използват. Мобилното приложение е достъпно във всички основни магазини за приложения: App Store, Google Play Store и от скоро – Huawei AppGallery. Много функции са достъпни и чрез онлайн банкирането на Paysera за настолни компютри .

#

Какво представлява мобилното приложение на Paysera?

Мобилното приложение на Paysera е универсално финансово приложение, което е изключително удобно за ежедневното управление на личните финанси, както и за собствениците на фирми, които се грижат за няколко сметки и проследяват своите разходи и приходи. 

Както мобилното приложение, така и откриването на сметка са безплатни. Приложението е богато на функции и предлага нещо ново с всяка актуализация. В момента някои от най-популярните функции включват: парични преводи, заявка за получаване на пари от приятели или разделяне на сметки с тях, поръчване на карта и нейното управление (захранване, блокиране), периодични плащания, дарения към благотворителни организации и още много.

Търговия със злато чрез мобилното приложение

Миналата година Paysera стартира изключителна възможност за закупуване на физическо инвестиционно злато чрез мобилното приложение. Всички идентифицирани потребители могат да закупят ценни метали за сума от 1 EUR до златни кюлчета, тежащи килограм и повече. Тази функция е насочена към потребителите, които желаят да защитят спестяванията си от инфлация в дългосрочен план, но е популярна и сред по-младите хора с финансови и технологични познания, които просто искат да проучат нови начини за разширяване на портфолиото си.