Всички категории

Как да оптимизирате максимално организирането на събития? Пробвайте функцията на Paysera Tickets „Групи за събития“!

Paysera Tickets event groups feature can enhance event organising.
Представете си, че разполагате с безплатен инструмент, специално създаден да оптимизира усилията Ви за промотиране на събития. Интригуващо, нали? Нямаме търпение да споделим подробности относно функцията на Paysera Tickets – „Групи за събития“. Този инструмент не само подобрява видимостта на Вашето събитие, но също така прави стратегията Ви за промоции по-ефективна. Нека видим как можете да се възползвате от тази функционалност.

Какво представлява и как работи?

Функцията „Групи за събития“ на Paysera Tickets е предназначена да групира събитията, които организирате, на едно удобно място. Мислете за това като за плейлист в YouTube на Вашите предстоящи събития, за да разберете по-добре концепцията.

Всъщност тези групирани събития могат дори да споделят една и съща връзка и събитията, които изберете да групирате, не е задължително да са нови – вече съществуващи събития също могат да бъдат включени в тези групи.

Това е чудесно решение, ако създадете едно и също събитие за различни дати, а дори събитията да са различни – хората могат да ги видят всички на едно място и да се вдъхновят да купят билети и за другите Ви събития.

An example of Paysera Tickets ‘Event Groups’ functionality.

Предимствата на функцията „Групи за събития“.

Има множество предимства на тази функция и би било наистина жалко да не се възползвате от нещо, което е толкова лесно за достъп и ползване.

И не струва нищо

Предполагаме, че вече знаете, че Paysera Tickets функционира като безплатна платформа, където се прилагат такси само за обработка на плащания. Подобно на всички други функции, налични на платформата, тази опция също е безплатна за използване. Защо не се възползвате докрай от нейния потенциал? В крайна сметка няма да Ви струва нищо.

За посетителите е по-лесно да навигират и потенциално да повторят посещението си на Ваше събитие

Ако аудиторията Ви прояви интерес към някое от Вашите събития, е много вероятно тя да бъде заинтригувана и от други. Като групирате подобни събития заедно, Вие по същество предоставяте списък с препоръчани събития. Освен това, ако организирате едно и също събитие на няколко дати, потенциалните участници могат удобно да изберат дата, която най-добре отговаря на техния график.

Опростен процес и подобрен маркетинг

Както вече споменахме, създаването на група за Вашите събития Ви позволява да споделяте една връзка за всички. Това елиминира необходимостта от отделно рекламиране на всяко събитие, което прави процеса значително по-управляем. Да не говорим, че съществено подобрява цялостното потребителско изживяване както за Вас, така и за Вашите клиенти, като спретнато категоризира събитията в групи.

Why the Paysera Tickets ‘Event Groups’ feature is beneficial for event organisers.

Пример

Ако не сте използвали Paysera Tickets и тази функционалност преди, вероятно Ви е трудно да си представите как изглежда. Така че нека да разгледаме пример от реалния живот.

На изображението по-долу можете да видите събитията Drink & Draw, групирани заедно. Както забелязвате, събитията в групата са еднакви, само с различни дати. Това дава възможност на потенциалните посетители на събитието да изберат най-удачната дата и да получат билет, вместо да си тръгват разочаровани, след като установят, че не могат да присъстват.

Example of the Paysera Tickets ‘Event Groups’ feature.
Платформа за билети за събития Paysera Tickets

Готови сте да пробвате и да се убедите сами?

ВХОД В PAYSERA TICKETS

Как да създавате групи за събития в Paysera Tickets?

Сега разбрахте идеята, нали? Може би дори сте готови да пробвате? Позволете ни да Ви покажем как се прави от техническа гледна точка.

  1. Влезте в акаунта си > отидете на Моите групи за събития;
  2. Изберете да създадете нова група – можете да създавате нови събития за нея, както и да използвате съществуващи или предстоящи събития;
  3. Въведете името на групата за събития, описанието и по избор добавете изображение, което да представя цялата група;
  4. Кликнете върху бутона Добавете събитие;
  5. Натиснете Запис и вижте как ще изглежда страницата на всички събития в групата.
How to create Paysera Tickets event groups?

Имате ли въпроси или предложения към нас?

Ние сме на Ваше разположение, ако имате въпроси относно Paysera Tickets или ако смятате, че можем да направим нещо по-добре. Непрекъснато работим усилено, за да направим изживяването на Вас и Вашите клиенти възможно най-положително. Така че, не се колебайте да се свържете с нас, ако има нещо, което можем да направим, за да Ви помогнем!

Свързани статии

#

Ръководство за Paysera Tickets: как да проверите билети за събитие?

Вложили сте сърцето и душата си в организирането на Вашето събитие и то най-накрая се случва. Но процесът на проверка на билети трябва да е лесен, нали? С Paysera Tickets това е точно така! Всичко, от което се нуждаете, е телефон, интернет връзка и нашето приложение. Нека Ви преведем през него, за да можете лесно да проверявате билети за събития.

#

Как да създадете събитие в системата на Paysera Tickets?

Организирането на събития може да бъде наистина предизвикателна дейност. Пътят от идеята до декорацията на мястото на събитието може да бъде труден и неравен и когато изглежда, че най-накрая сте готови, може все още да се наложи да продавате билети, да регистрирате участници, да ги проверявате и т.н.🤯 За щастие можете да създадете свое собствено събитие само за няколко минути в платформата Paysera Tickets и веднага да започнете да продавате билети.

#

Нарастващата популярност на Paysera Tickets: защо все повече организатори на събития избират платформата

Купуването на билети за дългоочаквано събитие може да бъде разочароващо, когато скритите такси се явяват препятствие. А организаторите на събития също заслужават свобода и достъпност, когато става въпрос за ефективно управление на билети. За решаването на тези проблеми беше създадена платформата Paysera Tickets като алтернатива, която набира все по-голяма популярност. Но има още нещо! Нека видим защо все повече организатори на събития избират Paysera Tickets!