Всички категории

Нарастващата популярност на Paysera Tickets: защо все повече организатори на събития избират платформата

Paysera Ticket platform’s popularity is increasing among event organisers
Купуването на билети за дългоочаквано събитие може да бъде разочароващо, когато скритите такси се явяват препятствие. А организаторите на събития също заслужават свобода и достъпност, когато става въпрос за ефективно управление на билети. За решаването на тези проблеми беше създадена платформата Paysera Tickets като алтернатива, която набира все по-голяма популярност. Но има още нещо! Нека видим защо все повече организатори на събития избират Paysera Tickets!

Без изненади: достъпни и прозрачни цени на Paysera Tickets

Всички познаваме усещането да намериш перфектното събитие, само за да установиш наличието на скрити такси по време на процеса на плащане. Дори и сега все още има платформи за билети за събития, които следват тази практика.

Paysera Tickets е тук, за да улесни живота както на посетителите, така и на организаторите. Вярваме в достъпното и прозрачно ценообразуване, ето защо ние не начисляваме неочаквани такси за закупуване или отпечатване на билети. Вашите клиенти плащат само това, което виждат, а Вие се наслаждавате на тяхното удовлетворение.

Но това не е всичко.

В сравнение с други платформи за билети, Paysera Tickets таксува по-малко и дава повече. Вероятно ще попитате как да го правим... Като начисляваме такси единствено за обработка на плащането чрез нашата собствена вътрешна система. Ценообразуването ни е прозрачно, така че можете сами да видите колко спестявате.

Моля, имайте предвид, че може да се прилагат различни условия, когато плащанията се извършват чрез Trustly и платежни карти.

Paysera Tickets pricing

О, и споменахме ли, че създаването и управлението на билети за безплатни събития на нашата платформа е напълно безплатно? Точно така, без такси и без уловка. Насладете се на безпроблемното управление на билети с Paysera Tickets!

Обработката на плащанията е лесна

Говорейки за обработка на плащания... Достъпността и прозрачността са само началото на предимствата, на които се радват организаторите на събития по отношение на получаването на плащанията.

Кажете "сбогом" на необходимостта да чакате
Няма нужда да броите дни и часове до края на събитието, за да получите средствата. С Paysera Tickets плащанията за продадени билети се прехвърлят директно по Вашата Paysera сметка в реално време.

Най-популярните методи за плащане на една ръка разстояние
Не губете потенциална продажба само защото не приемате конкретен начин на плащане. Paysera Tickets предлага разнообразие от популярни методи на плащане като кредитни/дебитни карти, онлайн банкиране и още – всичко на едно място. Вашите клиенти могат да плащат както пожелаят, а Вие получавате средствата бързо!

Международна продажба на билети
Порталът за плащания на Paysera позволява на Вашите клиенти да плащат чрез международни платежни системи като Trustly, както и чрез кредитни/дебитни карти, така че не е нужно да ограничавате разпространението на билетите си до един пазар!

Силата да познаваш клиентите си

Нека бъдем реалисти – трудно е да познавате истински клиентите си. Можете да ги помолите да попълнят анкета или да предоставят обратна връзка, но това Ви дава само най-общ поглед.

Като Ваша доверена платформа за билети, Paysera Tickets е тук, за да Ви помогне.

Предлагаме безпроблемна интеграция с инструменти като Google Ads, Google Tag Manager, Facebook Pixel и Google Analytics. Но това не е всичко – ние също така Ви предоставяме данни за контакт с Вашите клиенти, така че можете наистина да ги опознаете и да се свържете с тях (стига те да предоставят своето разрешение, разбира се!).

И най-добрата част? Това е напълно безплатно!

Paysera Tickets enables event organisers to use tools like Google Analytics, Facebook Pixel, Google Ads, Google Tag Manager

Да бъдете "господар" на собствените си билети

Paysera Tickets е тук, за да Ви подкрепи, а не да Ви ограничава.

Ето защо Ви даваме свободата да създавате, управлявате и редактирате Вашите събития по всяко време – не се нуждаете от разрешение на системния администратор на Paysera Tickets, за да направите най-доброто за себе си!

Искате да добавите нов тип билет, да промените цените или да активирате кодове за отстъпка? Няма проблем!

Трябва да интегрирате Paysera Tickets на Вашия уебсайт? Готово!

Имате интерес към билети за многократна употреба, билети за групови събития или сезонни билети? Разчитайте на нас!

Освен всичко останало, с опциите за избор на място Вашите клиенти могат да избират своите места и можете да приложите различни цени за различни сектори. 

Paysera Tickets offers flexibility to manage event tickets easier

Да обобщим

Paysera Tickets предлага освежаващ подход към продажбата на билети за събития със своите достъпни цени, лесно получаване на плащания и инструменти за разбиране на Вашите клиенти. Освен това свободата да управлявате билетите Ви дава пълен контрол върху планирането на Вашето събитие.

Ако сте готови да се насладите на безпроблемно създаване и закупуване на билети за събития, защо не опитате Paysera Tickets безплатно? И ако имате някакви идеи как можем да направим изживяването Ви с билети за събития още по-добро, не се колебайте да се свържете с нас.

#

Как да създадете събитие в системата на Paysera Tickets?

Организирането на събития може да бъде наистина предизвикателна дейност. Пътят от идеята до декорацията на мястото на събитието може да бъде труден и неравен и когато изглежда, че най-накрая сте готови, може все още да се наложи да продавате билети, да регистрирате участници, да ги проверявате и т.н.🤯 За щастие, можете да създадете свое собствено събитие само за няколко минути в платформата Paysera Tickets и веднага да започнете да продавате билети.

#

Какво представлява портал за плащания и как да изберем такъв?

За онлайн купувачите плащането изглежда лесен въпрос, който отнема само секунда. Успешното плащане обаче изисква много компоненти да работят като добре смазана верига. И така, какво точно представлява порталът за плащания и как да изберете такъв за Вашия електронен магазин?

#

Как да открия Paysera сметка?

Много хора все още смятат, че откриването на банкова сметка е дълъг и сложен процес, свързан с чакане на опашка, хартиени документи и понякога дори такси. Е, нищо подобно не е нужно, ако откривате сметка в Paysera. Процесът е бърз, удобен и изцяло онлайн. Следвайте стъпките по-долу и си открийте нова сметка БЕЗПЛАТНО в същия ден.