Всички категории

Как да промените своя имейл адрес, телефонен номер или да прехвърлите приложението Paysera на нов телефон?

It takes minutes to change email address and phone number via Paysera
В настоящата дигитална ера разчитаме в голяма степен на нашите мобилни устройства, за да управляваме финансите си, включително с помощта на приложения като Paysera. Възможно е обаче да възникнат ситуации, в които трябва да актуализираме информацията си за контакт или да прехвърлим приложението на нов телефон. Ако се окажете в подобно положение, не се притеснявайте! Тази публикация в блога ще Ви преведе през процеса на промяна на Вашия имейл адрес, телефонен номер или прехвърляне на мобилното приложение на Paysera на нов телефон.

Как да промените имейл адреса във Вашия Paysera акаунт?

Ако трябва да промените имейл адреса, свързан с Вашия Paysera акаунт, не се притеснявайте – процесът е лесен и са нужни само няколко стъпки. Можете да направите това както чрез мобилното приложение на Paysera, така и чрез онлайн банкирането.

Промяна на имейл адреса чрез приложението Paysera

Ако искате новият Ви имейл адрес да бъде основен, изберете го и изберете „Задай като основен имейл“. В случай че желаете да премахнете стария си имейл адрес, изберете го, след което изберете „Премахни“ и потвърдете с „Да, премахни“. Старият имейл адрес ще бъде заличен незабавно.

Промяна на имейл адреса чрез онлайн банкирането

Change email address via Paysera’s online banking

Как да промените телефонния номер във Вашия акаунт в Paysera?

Ако искате да използвате нов телефонен номер или просто да добавите друг номер към своя акаунт в Paysera, можете да го направите лесно в няколко стъпки - чрез приложението Paysera или чрез онлайн банкирането.

Промяна на телефонния номер чрез приложението Paysera

В случай че желаете новият Ви телефонен номер да бъде основен, докоснете го и изберете „Задай като основен телефонен номер“.

В случай че желаете новият телефонен номер да бъде единственият номер за Вашия акаунт в Paysera, след като зададете новия телефонен номер като основен, изберете стария телефонен номер, след което изберете „Премахни“ и потвърдете с „Да, премахни“. Старият телефонен номер ще бъде заличен незабавно.

Промяна на телефонния номер чрез онлайн банкирането

Change phone number via Paysera’s online banking

Приложението Paysera на нов телефон

Изгубихте телефона си? Или може би просто надграждате до по-нов модел? Ще трябва да влезете в акаунта си в Paysera, да вземете новия си телефон и да следвате стъпките.

Важно е да се отбележи, че всеки път, когато влизате от ново устройство, ще е нужно да потвърдите, че действително Вие го използвате.

Може да потвърдите по два начина:

  1. Чрез старото си устройство, като докоснете известие и го потвърдите 
  2. Ако старото Ви устройство не е достъпно, свържете се с отдел "Обслужване на клиенти" на Paysera, като изберете „Връзка с Обслужване на клиенти“ на новото си устройство

Не можете да влезете в приложението Paysera?

В този случай препоръчваме да се свържете с отдел "Обслужване на клиенти" и ние ще добавим новия Ви телефонен номер вместо Вас. Моля, имайте предвид, че от съображения за сигурност ще трябва да Ви идентифицираме отново чрез видеообаждане.

Ако Вашият телефонен номер е бил използван и одобрен за друго лице, няма да можете да го използвате за акаунта си.