Всички категории

Paysera представя нови дизайни на карти Visa!

#
Може би вече сте забелязали новите дизайни на карти Visa, които Paysera предлага. Би било трудно да не го направите, тъй като те определено се открояват! И така, как новият дизайн пасва на нашия процес на ребрандиране и защо и двата дизайна са толкова важни за нашата марка? На път сте да откриете!

Нашето ребрандиране през миналата година

През март 2022 г. обявихме новата ера на ребрандиране на Paysera. През годината въведохме новата цветова схема на Paysera и две лога – едно за Paysera като цяло и друго за един от любимите ни продукти – Paysera Tickets.

През декември 2022 г. сме готови да споделим още едно постижение, с което сме изключително горди – новите дизайни на разплащателни карти Visa.

Въпреки че дизайнът, който представлява нашата нова визуална идентичност, изглежда като очевиден избор, може би сте забелязали, че има не един, а два нови дизайна на карти Visa – вторият с украинското знаме.

Нека поговорим и за двата дизайна и идеята, която стои зад тях.

Картата Visa и визуалната идентичност на Paysera

Вижте тази красота!

Нашият нов дизайн на марката е отразен перфектно в картата Visa и това е всичко, на което се надявахме – двата нюанса на синьото и зеленото визуализират ценностите на нашата компания като доверие, прогресивно мислене, почтеност, опит, иновации и, разбира се, устойчиво развитие и благополучие.

Надяваме се, че нашите клиенти са също толкова горди, колкото и ние, че притежават карта с жив, ярък, модерен и оригинален дизайн!

#

Карта Visa с украинския флаг

И така, какво прави украинското знаме толкова важно за нас?

С риск да заяви очевидното, Paysera осъжда войната, която Русия започна срещу Украйна. Само думи обаче не биха имали значение, а като етичен бизнес, който също има украински служители и предоставя своите услуги на жителите на Украйна, ние се чувстваме длъжни да ги подкрепяме, както и демократичните ценности като цяло.

Има различни начини за предлагане на подкрепа и както вероятно вече сте разбрали, новата карта Visa с украински флаг е един от тях.

По-рано миналата година ние изразихме подкрепата си чрез:

  • Закриване на Paysera сметките на всички руски граждани;
  • Преустановяване на всички преводи към и от Русия
  • Организирахме на нашето офис пространство в гр. Вилнюс за настаняване на украински бежанци, някои от които живеят там и до днес, тъй като войната не е приключила
#

Нека се грижим за околната среда

Надяваме се, че харесвате новите дизайни на карти Visa и напълно разбираме, ако искате да поръчате такава още докато четете този текст.

Въпреки това бихме искали да Ви помолим да бъдете съзнателни спрямо въпросите на околната среда и устойчивост. Ако текущата Ви карта Visa все още не е изтекла, ще Ви бъдем благодарни, ако още не сте поръчали нова.

Не се притеснявайте, новите карти ще Ви чакат!

Свързани статии

#

Paysera представя новото си лого!

Голяма новина! Днес, след 8 години, ние с гордост представяме първия и основен елемент от новата идентичност на Paysera – новото лого. Тази промяна отразява нашата визия за преминаване към супер приложение и бележи ново начало за компанията – по-свеж, по-модерен облик, който носи послание. И това е само първата от много други вълнуващи актуализации на марката, които сме планирали за тази и следващата година. 

#

Специален ден на Земята: как моята компания може да бъде по-екологична? 

22-ри април се отбелязва в цял свят като Ден на Земята. По този повод искаме да споделим няколко прости съвета за това как компаниите могат да бъдат по-екологични в ежедневието си, без да попадат "зелен капан" или да харчат милиони за планове за устойчивост. Всички съвети са изпробвани и тествани в Paysera, тъй като ние наистина вярваме, че когато става въпрос за Земята и екологията – всяко малко усилие помага. 

#

Paysera Tickets променя логото си!

През март 2022 г. с радост споделихме с Вас новото лого на Paysera. Обещахме също още промени, както и да Ви държим в течение за това накъде се насочва нашата марка и спазваме обещанието си. Сега е моментът да разкрием обявяването на още едно ново лого, но този път – на Paysera Tickets. Нека поговорим за нашата визия, очаквания и какво представлява ребрандирането на Paysera Tickets.