Всички категории

Как да регистрирате отново Вашия Paysera акаунт?

How to reopen your Paysera account?
Ако четете тази публикация в блога, просто искаме да отбележим, че за нас означава много това, че обмисляте да се върнете. Знаем, че може да има известно объркване относно процедурата, така че продължете да четете и ние ще се погрижим завръщането Ви да бъде възможно най-гладко!

Малко уточнение

Това не е причина за безпокойство, а само малка допълнителна информация, но ние просто искаме да знаете, че ако преди това сте имали потвърден акаунт в Paysera и искате да създадете нов, за съжаление няма да можете да използвате същите идентификационни данни като преди, за да регистрирате новия си акаунт.

Това е така, защото ограничаваме нашите потребители до един Paysera акаунт на човек.

Сега може да попитате: „Защо?“ Всичко е в името на това да Ви осигурим по-сигурно и опростено изживяване. Повярвайте ни, жонглирането с два акаунта може да бъде два пъти по-трудно, както по отношение на гарантирането на сигурността на акаунта Ви, така и на ефективното управление на Вашите финанси.

Само приятелско напомняне: ако предишният Ви акаунт е бил закрит поради спазване на правилата за борба с прането на пари или правилата за "Опознай своя клиент" (KYC), за съжаление няма да е възможно да го активираме отново.

Процесът на повторно регистриране на Вашия Paysera акаунт

Тъй като сте закрили предишния си акаунт в Paysera, ще трябва отново да преминем през процеса на потвърждаване на самоличността. Сигурни сме, че разбирате, че това се прави от съображения за сигурност.

Веднага щом завършите този бърз процес, акаунтът Ви ще работи отново. И за да сме сигурни, че всичко е актуално, ние също ще актуализираме акаунта Ви с текущия Ви телефонен номер.

Това е! След като изпълните всички тези стъпки, ще можете да влезете отново във Вашия акаунт в Paysera.

Quick and easy process to reopen Paysera account.

Как да изпълните процедура по идентификация?

Вече ни познавате – ние сме гъвкави, когато става въпрос за процеса на идентификация! Не е нужно да ходите чак до нашия център за обслужване на клиенти в гр. Вилнюс, въпреки че сте добре дошли. Вместо това, ако Ви е по-удобно, определено можем да организираме кратък видео разговор с Вас. Всичко, което трябва да направите, е просто да се запознаете с няколко правила, да ни се обадите, за да можем да насрочим идеалния час и да се появите!

Информация по темата за това как да се подготвите за видео разговор с Paysera е предоставена по-подробно в друга публикация в блога, така че ако това е опцията, която обмисляте, не забравяйте да я прегледате. Всичко, което трябва да знаете, е там

И накрая… Добре дошли отново!

Наистина е страхотно, че се върнахте и благодарим, че избрахте Paysera отново! Ако срещнете някакви затруднения с нашите продукти и услуги, екипът ни за обслужване на клиенти е винаги в готовност за съдействие и винаги се стремим да се подобряваме въз основа на Вашите отзиви. Чувствайте се свободни да се обърнете към нас – ние сме тук за Вас на всяка крачка от пътя!

Свързани статии

#

10+ причини защо трябва да използвате Paysera

Спомняте ли си критериите, по които избрахте първата си банка? Избрахте тази, която родителите Ви използваха? Или може би сте получили безплатна карта в училище? Но може ли това да се счита за съзнателен избор? Нека да разгледаме 10-те най-често срещани причини, поради които хората откриват сметка в Paysera.

#

Как да открия Paysera сметка?

Много хора все още смятат, че откриването на банкова сметка е дълъг и сложен процес, свързан с чакане на опашка, хартиени документи и понякога дори такси. Е, не е нищо подобно, ако отваряте сметка в Paysera. Процесът е бърз, удобен и изцяло онлайн. Следвайте стъпките по-долу и си открийте нова сметка БЕЗПЛАТНО в същия ден.

#

Как чужденците могат да открият банкова сметка в Литва?

Да си чужденец в Литва е достатъчно трудно 🥶 Много услуги в страната – от електронните магазини до здравните системи, са предназначени предимно за литовски граждани и могат да бъдат достъпни само с национална лична карта или литовска банкова сметка. Откриването на традиционна банкова сметка за чужденец обаче може да струва до 200 евро. За щастие откриването на Paysera сметка е безплатно и всичко може да се направи онлайн за по-малко от ден.