Всички категории

Как да се подготвите за видео разговор с Paysera?

Step-by-step guide to prepare for a video call with Paysera
Налага се да участвате във видео разговор… В случай че сте стресирани, не е нужно да се чуствате така! Това не е интервю за работа – ние просто искаме да видим лицето Ви, да кажем здравей и да потвърдим, че наистина сте… Вие. Необходима е малка подготовка и ние сме тук, за да Ви преведем през нея. Да започваме!

Обобщаване на процеса

Ако четете това, вероятно сте получили имейл от отдел "Обслужване на клиенти", който Ви моли да потвърдите самоличността си. Един от начините да потвърдите, че наистина сте Вие, е като проведете видео разговор с нас.

Стъпка 1: Инсталирайте Google Meet
Това е платформата, която използваме за видео разговори. Ако планирате да използвате мобилния си телефон, за да се присъедините, предлагаме да изтеглите приложението Google Meet.

Стъпка 2: Обадете се на отдел "Обслужване на клиенти" на Paysera
Това няма да Ви отнеме много време – ние просто трябва да определим час, който е най-удобен за Вас, и едно бързо телефонно обаждане е най-лесният начин да решим този въпрос.

В зависимост от това къде се намирате и езика, който говорите, имаме различни налични опции. Можете да видите телефонния номер на нашата страница с данни за контакт.

Стъпка 3: Бъдете на линия
Звучи достатъчно лесно, нали?

Нека разгледаме по-подробно как може да бъде постигната всяка стъпка.

Какво трябва да имате предвид преди обаждането

Знаем, че правилата и условията са скучни. Но, честно казано, става въпрос за наистина прости правила. Ето, вижте сами!

Всичко, което е нужно, е да подготвите…

  • Техническите настройки: уверете се, че имате достъп до Google Meet и качеството на Вашата камера, микрофон и интернет връзка отговарят на изискванията за оптимално качество.
  • Вашия документ за самоличност: ще трябва да видим документа Ви за самоличност, който вече е потвърден в акаунта Ви в Paysera.
  • Обкръжаваща среда: уверете се, че сте сами по време на видео разговора.

Ако се чувствате неудобно да бъдете записвани, можете да ни посетите в Центъра за обслужване на клиенти в гр. Вилнюс. Само не забравяйте да носите с Вас документа Ви за самоличност!

Във всеки случай би било чудесно, ако уведомите нашия екип за обслужване на клиенти за Вашето решение, за да можем да планираме процедурата.

Как да планирате видео разговора?

Просто се обадете на нашия екип за поддръжка на клиенти. По време на разговора ще получите имейл с уникална връзка към Google Meet.

Не забравяйте: видео разговорите се провеждат единствено в работни дни, от понеделник до петък.

Scheduling a video call with Paysera

Как да се присъедините към видео обаждането?

Независимо дали използвате компютър или мобилното приложение Google Meet, когато разполагате с линка и удобен момент, просто кликнете върху връзката, която сте получили на своя имейл.

След като кликнете върху връзката на Google Meet, предоставена в имейла, ще видите бутон за присъединяване към срещата. Кликнете върху него и след това ще бъдете пренасочени към видео разговор с наш специалист по обслужване на клиенти.

Това е всичко! Успех с Вашия видео разговор!

Joining a video call with Paysera

Свързани статии

#

Задържани Paysera преводи? Ето какво трябва да знаете

Превод на Paysera е бил неочаквано спрян, оставяйки Ви разочаровани и объркани? Спирането на изпълнението на превод може да се наложи по различни причини, вариращи от грешно въведени данни до проблеми със съответствието. В тази публикация в блога ще разгледаме по-подробно защо могат да бъдат спрени преводи в Paysera и какви възможни решения има. Така че, нека разгледаме и осмислим този проблем заедно.

#

Как да промените лимитите на Вашата сметка в Paysera?

Искате да правите големи транзакции или просто да си осигурите повече финансова гъвкавост? Промяната на лимитите на Вашата сметка в Paysera е по-лесно, отколкото си мислите, независимо дали сте физическо или юридическо лице.

#

Как да изтегляте банкови извлечения от Paysera

В наши дни се изискват извлечения от банкова сметка по множество причини, като например отпускане на кредит, ипотека или дори кандидатстване за виза за пътуване. Въпреки че това често се превръща в едно от онези допълнителни неща, за които трябва да се притеснявате, Paysera е насреща, за да помогне. Изтеглянето на извлечения по Вашата Paysera сметка никога не е било по-лесно. Услугата е достъпна както чрез мобилното приложение на Paysera, така и чрез онлайн банкирането.