Всички категории

Paysera предлага плащания в онлайн магазини чрез Revolut 

УИП Revolut на Paysera

Отсега нататък електронните магазини, които използват услугата по иницииране на плащане на Paysera за обработка на онлайн плащания, ще предлагат на своите клиенти и опцията да заплащат за стоки или услуги чрез Revolut. 

През месец февруари към дългия списък с банки и платежни институции, чрез които могат да се приемат плащания в електронни магазини, които използват Paysera за свой портал за плащания, беше добавен и Revolut. В момента услугата по иницииране на плащания (УИП) на Paysera поддържа почти 100 банки, включително почти всички банки в Прибалтийските републики - доминиращият пазар на Paysera. 

Много електронни магазини, които използват Paysera, автоматично ще показват Revolut сред другите опции за плащане, освен ако собственикът на електронния магазин не поиска да не се добавят автоматично нови методи на плащане. В този случай този метод трябва да бъде избран в настройките. 

Услугата по иницииране на плащане на Paysera позволява на електронните магазини да получават онлайн плащания по най-предпочитания от техните клиенти начин – чрез електронно банкиране, разплащателни карти и др. Това е популярен, удобен и достъпен инструмент за обработка на онлайн плащания, който днес се използва от почти 10 000 електронни магазина в много държави.  

Тази година Paysera планира да въведе възможността да приемате плащания във Вашия електронен магазин и чрез Apple Pay.

.