Всички категории

Нова услуга! Всичко, което трябва да знаете относно Apple Pay и Paysera Checkout

Apple Pay is now available on Paysera Checkout!
Чакането приключи! Apple Pay вече е част от Paysera Checkout, което дава възможност на Вашите клиенти да плащат по друг удобен начин. В тази статия в блога споделяме информация за това как да активирате Apple Pay, колко ще струва и още повече!

Вслушахме се във Вашите нужди

Нашите бизнес клиенти ни попитаха: „Ще интегрирате ли Apple Pay към Paysera Checkout?“. За нас въпросът не беше „дали“, а по-скоро „кога“. И ето го – Apple Pay вече е тук като още един популярен начин, по който клиентите Ви могат да плащат за Вашите продукти и услуги. Излишно е да казваме, че това не е последното страхотно нововъведение за клиентите ни – ние винаги работим усилено, за да направим изживяването Ви с нас възможно най-приятно!

Защо тази услуга е в полза за Вашия бизнес?

Вие познавате бизнеса и клиентите си по-добре от нас, но можем ли просто да кажем, че това да разполагате с още един популярен метод на плащане не може да навреди?

Apple е име, което не изисква представяне, така че, естествено, можете да очаквате всички Ваши клиенти, използващи продукти на Apple, да намерят за удобно обстоятелството, че вече могат да плащат за Вашите продукти и услуги по още по-бърз и удобен за тях начин. Това трябва да подобри цялостното изживяване при пазаруване, защото всичко е толкова лесно и персонализирано според техните нужди! Кой не би искал това?

E-shop owners can now offer Apple Pay as a payment option through Paysera Checkout.

Какви са условията за активиране на Apple Pay в Paysera Checkout?

Ако вече…

а) имате сметка в Paysera;
б) използвате услугата Paysera Checkout;
в) имате активирана опцията за плащане с карта

Това е – не е необходимо да правите нищо, защото ние автоматично сме активирали Apple Pay за Вашия електронен магазин. Щастливи сме да се погрижим за малките неща вместо Вас, така че да не се притеснявате за това!

От друга страна, ако:

а) все още нямате сметка в Paysera – не се притеснявайте! Можете да откриете Paysera сметка безплатно. И още по-добре – можете да го направите онлайн, ако това е, което предпочитате;
б) не използвате услугата Paysera Checkout – също не е проблем! Няма да отнеме много време, за да активирате услугата. Стъпките как да създадете проект за портал за плащания са описани подробно;
в) нямате активирани плащания с карти – познахте, това също е лесно да се направи. Просто попълнете формуляра за активиране на услугата и ние ще се свържем с Вас скоро!

Как да активирате Apple Pay за Paysera Checkout?

Както вече знаете, ако приемате плащания с карти, Apple Pay е автоматично активиран за Вас. Но какво става, ако искате да го активирате едва сега?

Всичко, което трябва да направите, е да следвате няколко прости стъпки:

Отидете в меню Моите проекти > настройки на Paysera Checkout (падащо меню в проекта) > изберете държава > поставете отметка в квадратчето за активиране.

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Как да деактивирате Apple Pay за Paysera Checkout?

За да деактивирате Apple Pay в Paysera Checkout, трябва да следвате почти същите стъпки, които бяха описани по-горе, с изключение на последната стъпка.

Отидете в меню Моите проекти > настройки на Paysera Checkout (падащо меню в проекта) > изберете държава > премахнете отметката в квадратчето за деактивиране.

How to enable Apple Pay on Paysera Checkout?

Колко ще струва използването на Apple Pay при Checkout?

Ако вече сте запознати с приемането на картови плащания, ще откриете, че цените за Apple Pay са същите. А ако имате нужда да си припомните информацията или за Вас темата е нова, не се колебайте да проверите нашата страница с такси за повече подробности.

Вашият принос има значение за нас

Всеки ден нашите специализирани членове на екипа от различни отдели работят усилено, за да внедрят най-добрите практики, за да предложат стойност за вас – нашите клиенти.

Тъй като Вие сте в центъра на нашето внимание, има смисъл да Ви питаме директно за Вашите предложения и предпочитания, нали?

И така, нека Ви чуем! Независимо дали става въпрос за идеи за продукти, интеграции или всякакви други актуализации, които бихте намерили за полезни, искаме да знаем какво имате да кажете! Просто се свържете с нашия екип и споделете мислите си.

Свързани статии

#

Как да създадете проект за портал за плащания в Paysera?

Всеки онлайн магазин се нуждае от начин за обработка на плащанията, това се разбира от само себе си, нали? Предполагаме, че това е причината да четете тази публикация в блога. Е, добри новини – Вие сте на правилното място! След като прочетете статията, ще можете да създадете проект за портал за плащания в Paysera, да получите идентификатора на проекта и паролата, да споделяте права с други потребители на Paysera и др.

#

Топ 10 въпроса относно получаването на онлайн плащания

По време на първите стъпки в бизнеса с електронна търговия възникват много въпроси. Но не е бизнес, ако не продавате нищо, нали? Paysera помага на хиляди електронни магазини да получават плащания от клиенти по целия свят. И сега ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно обработката на онлайн плащания!

#

7 начина да намалите случаите на изоставяне на пазарската количка във Вашия електронен магазин

Един от най-важните показатели за успешно представяне за всеки онлайн търговец е ниският процент на изоставяне на пазарската количка. Липсата на подходящи опции за плащане или неудобните методи за доставка са една от основните причини клиентите да променят мнението си в последния момент и да изоставят количките си. Добрата новина е, че това са областите, които могат лесно да бъдат управлявани и подобрени от самите търговци. В тази публикация в блога ще разгледаме няколко практически начина за намаляване на процента на изоставяне на количките при пазаруване онлайн.