Всички категории

Как да добавите нов документ за самоличност в Paysera?

How to add a new identity document on Paysera?
Наближава ли крайният срок за потвърждаване на самоличността Ви? Или може би срокът на валидност на Вашия документ за самоличност почти е изтекъл? Въпреки че първоначално тези незначителни задачи може да изглеждат досадни, те всъщност изискват минимално време и усилия – гарантираме! Създадохме лесно за следване ръководство стъпка по стъпка, което ще Ви помогне да го направите безпроблемно.

Защо Paysera изисква Вашия документ за самоличност?

Тук, в Paysera, Вашето доверие означава всичко за нас! Като дружество за електронни пари, лицензирано от Национална банка на Литва, от нас се изисква да познаваме клиентите си. Ето защо искаме Вашия валиден документ за самоличност – всичко това е част от ангажимента ни да поддържаме най-високите стандарти и разпоредби.

Но не се притеснявайте, ние не приемаме Вашата поверителност за даденост. Обработваме личните Ви данни отговорно, в съответствие със законодателството на Литва и нашата собствена строга политика за поверителност.

Накратко, предоставянето на тази информация гарантира, че пътешествието Ви с Paysera ще протече гладко и без прекъсване.

Как да качите документи за самоличност?

Качването на Вашия документ за самоличност в системата Paysera е лесно и удобно. Всичко, което е нужно, е компютър с камера. По-долу описваме подробно стъпките както за актуализиране на изтекъл документ, така и за изпращането му за първи път.

За подмяна на изтекъл документ:

Влезте в акаунта си в Paysera > изберете Качване на нов документ, когато видите съобщението за изтичане на срока на валидност.

За изпращане на документ за самоличност за първи път:

 1. След като влезете в акаунта си, изберете Настройки и след това Настройки на Paysera сметка;
 2. Изберете Документи за самоличност > Предоставяне на нов документ > Качване на документи за самоличност;
 3. От секцията с Качване на документи за самоличност изберете или Изпълни, ползвайки уеб камерата на компютъра, или Изпълни чрез мобилното приложение Paysera > Продължи;
 4. Ако решите да използвате камерата на Вашия компютър, просто направете снимка и я изпратете;
 5. Ако сте избрали приложението Paysera, вижте инструкциите в приложението и ги следвайте, за да заснемете и изпратите снимка.
Steps to upload identity documents on Paysera via a web browser.

Как да качите документи за самоличност чрез приложението Paysera?

Ако мобилното приложение на Paysera е избраната от Вас платформа за качване на документи за самоличност, имате късмет! Този процес може лесно да се извърши в самото приложение.

Следвайте следните стъпки:

 1. Влезте в системата и докоснете ⚙️.
 2. Под Вашето име изберете Преглед на моя акаунт;
 3. В секция Лична информация изберете Документи за самоличност;
 4. Изберете държавата на издаване на документа и вида на документа за самоличност – паспорт или лична карта;
 5. Докоснете Продължи;
 6. Направете снимка на документа и я качете.
Steps to upload identity documents on Paysera via the Paysera app.

Свързани статии

#

Как да промените своя имейл адрес, телефонен номер или да прехвърлите приложението Paysera на нов телефон?

В настоящата дигитална ера разчитаме в голяма степен на нашите мобилни устройства, за да управляваме финансите си, включително с помощта на приложения като Paysera. Възможно е обаче да възникнат ситуации, в които трябва да актуализираме информацията си за контакт или да прехвърлим приложението на нов телефон. Ако се окажете в подобно положение, не се притеснявайте! Тази публикация в блога ще Ви преведе през процеса на промяна на Вашия имейл адрес, телефонен номер или прехвърляне на мобилното приложение на Paysera на нов телефон.

#

Как да промените лимитите на Вашата сметка в Paysera?

Искате да правите големи трансакции или просто да си осигурите повече финансова гъвкавост? Промяната на лимитите на Вашата сметка в Paysera е по-лесно, отколкото си мислите, независимо дали сте физическо или юридическо лице.

#

Задържани Paysera преводи? Ето какво трябва да знаете

Превод на Paysera е бил неочаквано спрян, оставяйки Ви разочаровани и объркани? Спирането на изпълнението на превод може да се наложи по различни причини, вариращи от грешно въведени данни до проблеми със съответствието. В тази публикация в блога ще разгледаме по-подробно защо могат да бъдат спрени преводи в Paysera и какви възможни решения има. Така че, нека разгледаме и осмислим този проблем заедно.