Всички категории

Как да инвестирате в недвижими имоти с Paysera и InRento?

How to invest with InRento via Paysera?
Вълнуващи новини за инвеститори! InRento, популярната платформа за колективно финансиране (crowdfunding) от типа „купуване на недвижим имот за отдаване под наем“, вече е достъпна и в Paysera. С тази интеграция добавяме още една функция за управление на Вашите финанси и инвестиции в мобилното приложение на Paysera. Тази статия е Вашето ръководство как да се възползвате максимално от тази фантастична нова услуга!

Какво е InRento

InRento, което вече е достъпно в приложението на Paysera, е платформа за колективно финансиране за покупка и отдаване под наем на имоти. Предлага възможност за инвестиране в различни проекти, включително места за настаняване за краткосрочен период, обекти за съвместно съжителство и хотели.

Друга добра новина e, че ако вече сте потребител на Paysera, няма нужда от допълнителна идентификация – вече сте завършили тази стъпка, когато сте се регистрирали. Да не говорим за удобството да управлявате както финансите, така и инвестициите си в едно приложение!

И така, как работи функцията за инвестиране?

Наистина е лесно. Можете да добавите инвестиции в имоти към портфейла си, като проверите внимателно подбраните проекти, намиращи се в Европа. След като изберете проекта, който харесвате и инвестирате в него, можете да започнете да печелите месечен доход от наем. За да сте сигурни, че всичко е сигурно и просто, InRento свързва компании за недвижими имоти с инвеститори, така че не е нужно да се притеснявате за дребни задачи, които отнемат допълнително време – цялата информация, от която се нуждаете, вече е на Ваше разположение.

Вижте тази публикация от InRento за повече подробности относно ">платформата и как работи InRento.

Кой може да използва InRento?

Клиентите на Paysera с потвърдена Paysera сметка и с инсталирано мобилното приложение на Paysera на телефона (достъпно както за iOS, така и за Android). Ако все още нямате сметка в Paysera, можете да откриете безплатно, без дори да се налага да посещавате офис. Изтеглете нашето приложение сега и се насладете на всички възможности!

Моля, имайте предвид, че можете да използвате тази нова функция само ако сте от някоя от изброените по-долу държави.

List of private client nationalities that can use InRento services through Paysera.

Каква е минималната сума за инвестиране?

Можете да инвестирате в проект минимум 500 евро.

Сигурно ли е?

Както Paysera, така и InRento са разрешени и се регулират от Централна банка на Литва, което означава, че спазваме всички необходими правила, за да Ви осигурим сигурност. Друга мярка за безопасност е споменатият по-горе факт, че InRento много старателно и внимателно подбира потенциални проекти, в които да инвестирате.

Как да започнете да инвестирате с InRento чрез Paysera?

  1. Влезте в приложението на Paysera и изберете Повече в долния десен ъгъл;
  2. Превъртете екрана надолу, докато видите InRento и го докоснете;
  3. ИзберетеSTART;
  4. Изберете разплащателната сметка, прегледайте информацията и докоснете ALLOW.
Step-by-step instructions on how to invest with InRento via the Paysera app.

След това ще можете да видите всички проекти, в които можете да инвестирате, вече финансираните проекти, реализираните проекти, както и информацията относно конкретен проект:

  • къде се намира
  • общия размер на необходимата инвестиция за реализиране на проекта;
  • сумата, която вече е инвестирана.
Property examples to invest in with InRento via the Paysera app.

Ако конкретен проект предизвика Вашия интерес

Не се колебайте да го проучите по-подробно! Просто го докоснете и ще получите цялата информация, от която се нуждаете, за да вземете информирано решение, като например:

  • степен на сигурност и инвестиционен рейтинг;
  • възможна възвращаемост въз основа на сумата, която инвестирате;
  • информация за собственика на проекта, причини за инвестиране, потенциални рискове и др.
Information about investment projects with InRento via the Paysera app.

Когато сте готови да инвестирате

Докоснете конкретния проект, след това превъртете до INVESTMENT RETURNS, въведете сумата, която искате да инвестирате (не забравяйте, че началната сума е 500 евро) и прегледайте внимателно информацията. Ако смятате, че Ви удовлетворява, изберете INVEST NOW.

Ако сте нови в инвестирането с InRento, ще трябва да попълните въпросник и да се съгласите със споразумение за риск. Ще трябва също да приемете Правилата и Общите условия.

В случай че вече сте инвестирали с InRento преди, попълнили сте въпросника и сте се съгласили със споразумението за риск, няма да се налага да повтаряте същата процедура.

#

След като сте инвестирали в проект

Можете да проверите портфейла си с инвестиции по всяко време. Просто се върнете към главния раздел на InRento и до Projects ще видите Portfolio. Изберете го и ще видите всички данни за стойност на сметката, нетната годишна възвръщаемост и нетната месечна печалба.

InRento portfolio information on the Paysera app.

Ние сме на Ваше разположение, ако имате нужда от помощ!

В случай че има нещо, което не се съдържа в тази публикация и не можете да го намерите в приложението, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Ще се радваме да Ви съдействаме с този или други въпроси, които може да имате - просто ни се обадете или ни пишете.

Свързани статии

#

Защо трябва да помислите за инвестиране?

Загрижени ли сте за въздействието на инфлацията върху Вашите трудно спечелени пари? Интересувате ли се да постигнете финансова независимост и да осигурите бъдещето си? Инвестирането може да бъде ключът. В тази публикация в блога ще проучим причините, поради които трябва да помислите за инвестиране и как можете лесно да го направите със сметка в Paysera.

#

Мит срещу реалност: истината за инвестирането

Инвестирането често се разбира погрешно. Някои го разглеждат като подозрително доходоносна финансова схема, докато други го приравняват на хазарт. Тези погрешни схващания могат да възпрат мнозина от обещаващи финансови възможности, но инвестирането не трябва да изглежда обезсърчително или рисковано. Нека се потопим и разбием тези митове, за да Ви помогнем да придобиете по-ясно разбиране!

#

Защитете парите си - насочете се към злато!

Чаша кафе през 70-те години е струвала 20 цента, а днес - 1,50 евро. Междувременно, една унция злато през 70-те години е била 200 евро, а днес - тази цена, умножена по 8. Може би се чудите какво е общото между тези две стоки? Инфлацията.