Всички категории

Загубили сте картата си Visa? Ето какво трябва да направите

What you can do with Paysera account if you lost your Visa card
Загубили сте картата си Visa или подозирате, че някой може да е получил достъп до поверителна информация за Вашата карта? Бързите действия са от решаващо значение за предотвратяване на евентуална злоупотреба. Но няма място за паника! Предоставяме Ви кратък план за действие.

Картата е изгубена – сега какво?

Преди да се случи най-лошият сценарий, нека се уверим, че никой друг освен Вас не може да използва Вашата карта Visa, нали?

Първото нещо, което искаме да направим, е да прехвърлим средствата от картата в другата Ви сметка в Paysera и след това да замразим или блокираме картата.

Чрез мобилното приложение Paysera

Прехвърлете средствата си към друга Paysera сметка:

 1. Влезте в своя акаунт.
 2. Докоснете "Преводи".
 3. Изберете "Нов превод".
 4. Изберете "Между собствени сметки".
 5. Изберете картовата сметка и другата Paysera сметка.
 6. Въведете пълната сума на средствата по Вашата карта Visa и плъзнете, за да потвърдите.

Блокирайте картата Visa:

 1. Влезте в своя акаунт.
 2. Отидете на "Карти" и след това "Замрази".
 3. Ако данни за Вашата карта Visa са станали достъпни на други лица или няма начин да си върнете картата, изберете „Анлулиране на карта".

По този начин можете да блокирате картата си за постоянно и да поръчате нова карта, с която да я подмените. Ако просто сте избрали да замразите своята карта Visa, можете да я размразите по всяко време.

Чрез онлайн банкирането

Прехвърлете средствата си към друга Paysera сметка:

 1. Влезте в своя акаунт.
 2. От менюто вляво изберете "Преводи" > "Между собствени сметки".
 3. Изберете превод от Вашата сметка на карта Visa към друга Paysera сметка.
 4. Въведете пълния размер на средствата поВашата карта Visa.
 5. Изпълнете превода.

Блокирайте картата Visa:

 1. Влезте в bank.paysera.
 2. От менюто вляво изберете "Сметки и карти" > "Разплащателни карти".
 3. Кликнете върху номера на картата.
 4. Изберете "Временно блокиране / Анулиране".
 5. Изберете "Временно блокиране" или "Блокиане за постоянно", в зависимост от обстоятелствата.
You can block your Visa card via Paysera online banking

В случай че нямате достъп до акаунта си

Ако установите, че не можете да получите достъп до акаунта си в Paysera или подозирате неоторизирана дейност, от решаващо значение е да действате бързо. Свържете се незабавно с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще окажем необходимото съдействие, за да защитим сметката Ви и ще Ви преведем през подходящите мерки. Сигурността на Вашия акаунт е наш приоритет и ние сме тук, за да Ви подкрепяме на всяка стъпка от пътя.

Свързани статии

#

Как да защитите информацията за Вашата карта Visa?

Всички искаме да защитим информацията за нашата карта Visa по очевидни причини. Но понякога дори и най-внимателните хора нарушават бдителността си и откриват съмнителни преводи, направени от техните сметки. Ситуации като тази са стресиращи, меко казано. Добрата новина е, че винаги има начин да предотвратите това да се случи и дори да разрешите подобни ситуации. Независимо дали сте тук за инструкции за контрол на щетите или съвети за предпазни мерки, в тази статия ще намерите всичко.

#

Задържани Paysera преводи? Ето какво трябва да знаете

Превод на Paysera е бил неочаквано спрян, оставяйки Ви разочаровани и объркани? Спирането на изпълнението на превод може да се наложи по различни причини, вариращи от грешно въведени данни до проблеми със съответствието. В тази публикация в блога ще разгледаме по-подробно защо могат да бъдат спрени преводи в Paysera и какви възможни решения има. Така че, нека разгледаме и осмислим този проблем заедно.

#

Как да промените своя имейл адрес, телефонен номер или да прехвърлите приложението Paysera на нов телефон?

В настоящата дигитална ера разчитаме в голяма степен на нашите мобилни устройства, за да управляваме финансите си, включително с помощта на приложения като Paysera. Възможно е обаче да възникнат ситуации, в които трябва да актуализираме информацията си за контакт или да прехвърлим приложението на нов телефон. Ако се окажете в подобно положение, не се притеснявайте! Тази публикация в блога ще Ви преведе през процеса на промяна на Вашия имейл адрес, телефонен номер или прехвърляне на мобилното приложение на Paysera на нов телефон.