Всички категории

Нови партньори за кредити в мобилното приложение на Paysera

#
Предоставяме още по-богат избор от кредитни продукти в Супер приложението на Paysera, благодарение на сътрудничествата ни с други финтех компании.

Нови партньори за кредитни продукти 💰

Като част от стремежа ни да надграждаме удобствата и възможностите за клиентите на Paysera, стартирахме нови партньорства за достъп до кредитни продукти в дигиталния портфейл.

Бяла карта е международна кредитна карта, която дава възможност за разплащане в Интернет и теглене на пари от банкомати в цял свят без такси. За нея могат да кандидатстват физически лица при изцяло онлайн процес при облекчени изисквания към картодържателите и висок шанс за одобрение. Финансовият продукт се предлага от “Аксес Файнанс" АД - небанкова финансова институция за предоставяне на парични заеми. Дружеството е създадено през 2013 г., а в момента оперира в 4 държави.

Как можете да се възползвате? 📳

Услугата е достъпна за всички български потребители на Paysera и предоставя детайлна информация за предлаганите заеми - като срочност, сума и годишна лихва. Заявката на кредитна карта Бяла Карта е възможна директно през мобилното приложение с няколко лесни стъпки:

  1. Отваряте мобилното приложение и избирате меню Повече > Кредити.
  2. Запознавате се с условията в страницата на Бяла Карта.
  3. Последвате линка за кандидатстване.
  4. Попълвате формата за заявка и при одобрение получавате индивидуална оферта.
  5. След потвърждение, ще получите Вашата Бяла Карта с куриер, на посочен от Вас адрес.

XTRA е финансов продукт от ново поколение, който Ви дава възможност да управлявате финансите си лесно и удобно. Можете да получите потребителски кредит до 10 000 лв. с опростена процедура и изцяло онлайн кандидатстване. Необходими са само смартфон и лична карта. Платформата предлага 3 възможности за потребителски кредит, под формата на Xtra пакети.

Как можете да се възползвате? 📳

Заявката на кредит от XTRA е възможна директно през мобилното приложение с няколко лесни стъпки:

  1. Отваряте мобилното приложение и избирате меню Повече > Кредити.
  2. Запознавате се с условията, които предлага XTRA.
  3. Кликвате върху страницата на компанията. 
  4. Попълвате формата за заявка и при одобрение получавате индивидуална оферта.
  5. След потвърждение, можете да получите желаната сума в своята Paysera сметка.
#

Едно приложение, безброй възможности 💫

Не пропускайте да се възползвате и от другите функционалности на Paysera Super App:

  • Покупка на инвестиционно злато с възможност за физическа доставка.
    Ценните метали са сигурен и надежден метод за съхранение на богатството. С Paysera можете да избирате от селекция кюлчета, монети или златни унции (XAU).
  • Дарения зa благотворителност.
    Можете да подкрепите важни за Вас хора и каузи чрез организациите БЧК (хуманитарна помощ за Covid-19), SOS Детски селища в България и други.
  • Инвестиционни възможности.
    Благодарение на партньорствата с HeavyFinance (земеделски кредити) и InRento (недвижими имоти), можете да инвестирате средствата си в глобални платформи бързо и удобно, директно през смартфона си или чрез улеснена процедура по идентификация.
  • Покупка на билети за събития от Paysera Tickets
    Платформата за продажба на онлайн билети дава достъп до най-значимите събития само с няколко клика на телефона.
  • И още много други!

Все още нямате приложението на Paysera?

Открийте сметка днес напълно БЕЗПЛАТНО!

#

НОВО! Кредити през мобилното приложение на Paysera

Paysera вече предлага достъп до кредити в мобилното приложение. Можете да разглеждате и сравнявате различни оферти само с няколко клика!

#

Злато на стойност 4 млн. евро е закупено през приложението на Paysera

През последната година Paysera интегрира възможността за закупуване, изпращане и обратна продажба на реално физическо инвестиционно злато чрез мобилното приложение на Paysera за всички свои потребители. Оттогава чрез приложението е закупено злато на стойност 4 милиона евро, което го прави не само чудесно средство за съхранение на фиатни пари, но и автентичен и необвързан с времето подарък.

#

Как да планирате плащания в мобилното приложение на Paysera?

В каква степен разчитате на паметта си? Опитвате се да си спомните рождените дати на членовете на семейството? Убедени сте, че никога няма да забравите годишнини? Какво ще кажете за крайните срокове за плащане на сметките? Наем? Кредити и лизинг? Не напрягайте паметта си с мисли за пари – планирайте плащанията в мобилното приложение на Paysera и си позволете да забравите неща, които всъщност нямат толкова голямо значение!