Всички категории

Как да изпратя пари към Албания? 

#
Клиентите на Paysera вече могат да изпращат и получават албански леки (ALL), които стават част от дългия списък с валути, поддържани от Paysera. Продължете да четете и разберете как да изпълнявате преводи и да превалутирате парични средства на изгодни цени! 

Как да конвертирам суми в албански леки чрез Paysera? 

Можете да обмените парични средства в албански леки (ALL) в рамките на секунди чрез мобилното приложение на Paysera. Влезте в приложението > от менюто в долната част на екрана изберете Преводи > докоснете Обмяна на валута > изберете коя валута желаете да продадете и съответно закупите и готово! 

#

Paysera предлага изгодни обменни валутни курсове за всички свои потребители - не са необходими премиум акаунти. Най-добрият курс, предлаган от Paysera (близък до този, който виждате в Google), се прилага за физически лица при обмяна на суми до 1000 EUR/месец. 

В същото време компаниите могат да се възползват, когато обменят повече от 5000 EUR наведнъж – автоматично ще се приложи по-изгоден курс, в сравнение със стандартния.

А ако фирмата Ви търгува с чужди държави и ежемесечно обменя по-големи суми - свържете се с нас и ще Ви предложим обменен курс, който трудно ще откажете .

Все още нямате Paysera сметка?

Открите си сметка безплатно само за минути!

Как да изпратя албански леки чрез Paysera? 

Ако е необходимо да наредите паричен превод към албанска банка, можете да го направите лесно чрез мобилното приложение на Paysera. Влезте в приложението, > от менюто в долната част на екрана изберете Преводи > докоснете Нов превод > Банкв превод > и въведете данните на получателя. 

На екрана за преглед на трансфера ще бъдете попитани дали искате да превалутирате парите в албански леки (ALL). 

Повече за паричните преводи > 

#

Как да захраните своята Paysera сметка? 

Ако току-що сте се присъединили към Paysera и искате да захраните сметката си, например в албански леки, трябва да генерирате инструкции за захранване. За да направите това, влезте в мобилното приложение > изберете Захранване > изберете държавата и валутата, в която желаете да захраните сметката си. 
#

Следвайте внимателно инструкциите за захранване, които сте получили. Обърнете внимание, че получателят, когото трябва да въведете при нареждане на превод, не е Вашето име, а например Paysera Albania. В полето за основание за плащането обаче е нужно да въведете Вашия Paysera EVP номер. 

Това означава, че първо ще изпратите пари по сметката на Paysera Albania в една от албанските банки, след което равностойната сума ще бъде заверена от сметката на Paysera по Вашата сметка. Това прави преводите между различни държави по-евтини и по-бързи. 

Повече за захранване на сметка > 

Свързани статии

#

Разлики между мобилната и десктоп версия на Paysera

Използвате основно приложения на своя мобилен телефон или сте привърженик на ползването на настолни компютри? С Paysera всяка от двете опции е в помощ за ежедневното управление на Вашите финанси, но има някои разлики между нашето онлайн банкиране и мобилно приложение, които всеки клиент трябва да знае. Продължете да четете, за да ги откриете.

#

Paysera стартира денонощно (24/7) обслужване на клиенти на английски език 

От 1-ви март клиентите на Paysera ще могат имат връзка с клиентска поддръжка на английски език денонощно (24/7). Консултациите ще се извършват чрез телефон, имейл и функцията за чат на живо в уебсайта. 

#

Как да изпратя пари към Полша?

Много лица и фирми, търгуващи с Полша, се опитват да намерят най-добрите начини за трансфер на парични суми, без да губят нито средства, нито време. Много хора изпращат пари до Полша чрез Paysera, която, благодарение на местните партньори, може да осигури не само изгодни валутни курсове за обмяна на евро в местната валута злоти, но и бързи и лесни плащания. В тази публикация ще разгледаме по-задълбочено как може да се изпълняват подобни парични преводи.