Международни преводи по целия святНиски цени за международни преводи

С Paysera ще плащате по-малко за преводи в различни валути, тъй като предлагаме на нашите клиенти много благоприятни цени на услугите. Ако желаете да изпълнявате международни преводи на разумна цена, влезте в сметката си или се регистрирайте, за да се убедите сами! Цените и условията за международни преводи са посочени тук.

Международни преводи в рамките на 1 ден

Банковите преводи може да отнемат седмица или дори повече, но със системата Paysera ще спестите не само пари, но и Вашето ценно време. При извършване на международните преводи средствата обикновено се заверяват по сметката на получателя в същия ден. В зависимост от спешността на трансфера и държавата на получателя, парите ще бъдат преведени в рамките на 1-3 работни дни. Можете също така да изпълнявате незабавни (SEPA Instant) преводи (24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината) до 15 000 EUR между банките, участващи в системата SEPA Instant.

Обмяна на валута онлайн

Преди да извършите международен превод, можете да използвате валутния калкулатор на Paysera, който в реално време сравнява валутните курсове на различни банки и винаги предлага същия или дори по-добър обменен курс. При обмяна на суми над 5000 евро ще се приложи дори още по-добър валутен курс. Всички поддържани валути в Paysera и валутният калкулатор може да бъдат разгледани тук.

Различни валути по една сметка

Трябва ли да изпълнявате чести преводи в различни валути от различни сметки? С Paysera можете да имате една безплатна многовалутна сметка, която се открива и захранва в рамките на няколко минути. Във Вашата сметка в Paysera можете да съхранявате парични средства в 30 различни валути и да ги използвате за международни преводи или онлайн плащания.

Преводи в рамките на системата Paysera

Където и да се намирате и в каквато и валута да нареждате превод, паричните трансфери между всички клиенти на Paysera са безплатни и без ограничение по отношение на валутите, поддържани от Paysera. Трябва бързо да прехвърлите пари на приятел или член на семейството? Международните преводи между потребителите на Paysera се получават незабавно!

Как да започна?#
Влезте в своята Paysera сметка
#
Обменяйте валута
#
Извършвайте по-евтини преводи