Всички категории

Най-важните функции на мобилното приложение на Paysera през 2021 г. - как да не пропуснете нещо?

Мобилно приложение Paysera

Всеки месец, ако не и по-често, мобилното приложение на Paysera Ви представя нови функции и подобрения - някои от тях са трудни за забелязване дори и за най-наблюдателните, докато други правят заглавия. Тествайте сами - от колко от най-новите финансови функции, въведени през 2020 г., се възползвате? И кои са най-очакваните, които тепърва ще обявяваме през 2021 г.? Имаме по нещо за всеки!

За собственици на карти 💳

Многоцветни карти – лъчезарно синьо и оранжево спрямо по-тъмни нюанси за фирмите. Преди почти една година предложихме на нашите клиенти нови цветове на картите.

Apple Pay – завършихме годината с гръм и трясък и най-накрая нашите клиенти могат да добавят своите карти Visa към Apple Pay.

Известия за карти – получавайте известия на телефона си, щом парите напуснат Вашата карта Visa. За потребителите, които постоянно се страхуват да не изгубят картата си 🙈 За да активирате услугата, докоснете Иконката на профила в приложението > Известия > Активиране на плащания с карта.

#

За поверителност и сигурност 🔐

Режим на поверителност – отворете мобилното приложение пред приятелите си, без да се притеснявате, че балансът по сметката Ви ще се покаже на екрана. Поверителност на първо място! Отидете на: Иконката на профила в приложението > Поверителност и сигурност > Режим на поверителност.

Скриване на извлечения – скрийте извлеченията за определени покупки или разходи, без да се задават въпроси. В секцията с история на преводите в приложението изберете транзакция и я плъзнете наляво > Скрий.

#

За споделяне 🤝

Съвместни сметки – спестяваме заедно и харчим заедно! Открийте съвместна сметка за пазаруване, фрийланс услуги или може би ваканция? Отидете на: Иконката на профила в приложението > Моите сметки > Съвместни сметки.

Права по сметка – предоставете права за преглед или управление на Вашата сметка на своя счетоводител, бизнес партньор или член на семейството само с няколко докосвания на екрана. Отидете на: Иконката на профила в приложението > Моите сметки > Изберете сметка > Права.

Периодични плащания – имате ли абонамент? Плащате ли телефонни сметки всеки месец? Превеждате ли пари за наем? Настройте периодично плащане веднъж и никога повече не се притеснявайте за това. 💸 Отидете на: Преводи > Периодични плащания.

#

За спестяване на време и удобство ⏳

Нови езици – арабски, украински, албански. През 2020 г. нашето мобилно приложение стана достъпно на всички тези езици, които общо достигнаха до 14 езика за по-лесно управление на финансите 🌎 Отидете на: Иконката на профила в приложението > Език.

За финансови гурута 🏅

Ценни метали – купувайте, изпращайте или продавайте обратно истинско физическо злато чрез приложението на Paysera в рамките на няколко минути. Търговията със злато беше представена през 2020 г. и бързо се превърна в една от най-вълнуващите ни услуги, достъпни както за фирми, така и за физически лица. Отидете на: Повече > Ценни метали.

Фирмени сметки – открийте и управлявайте фирмена сметка в движение чрез мобилното приложение. Отидете на: Иконката на профила в приложението > Фирмени сметки > Откриване на фирмена сметка.

#

2021 г. – година единствена по рода си

Без да разкриваме всички наши планове за годината, Ви предлагаме да надникнете в това, което е подготвено за клиентите на Paysera тази година.

Виртуални карти 📲

Работим усилено, за да Ви предоставим тази услуга възможно най-скоро, тъй като това наистина е една от най-чаканите функции, която вероятно не се нуждае от допълнително представяне.

Сребро и платина 🥈

След топлото посрещане на функциите за търговия със злато, ние сме решени да разширим предлагането на ценни метали със сребро и платина.

Клиентска поддръжка 24/7 и чатове в приложението 💬

Скоро ще можете да имате нон-стоп връзка с нас на английски език и то не само по телефона или имейл, но и чрез чат на живо в мобилното приложение, както и поддръжка в социални мрежи и др.

Заявки за превод на пари 🤑

Отправяйте заявки за пари не само към клиенти на Paysera, но и към всички останали, като им изпращате цялата необходима информация за това колко дължат и къде да изпратят средствата само с няколко докосвания.

… също и джаджи за iOS 14 📲, достъпност VoiceOver 🗣, опция за споделени разходи за по-лесно разделяне на сметките при пътуване с приятели и още много неща, които тепърва ще бъдат разкрити !

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Харесва ли Ви това, което чувате? Оценете мобилното приложение на Paysera в App Store или Google Play и ни кажете кои функции Ви харесва да използвате най-много!