Всички категории

Направили сте превод към грешна или неактивна сметка? Ето какво трябва да направите

How to retrieve a transfer sent to an incorrect or inactive Paysera account?
Какво се случва с парите, които са преведени към грешна или неактивна сметка? Дали просто се изпаряват във въздуха? Абсолютно не! Тези изгубени средства могат да бъдат възстановени с помощта на опитни професионалисти. Продължете да четете, за да откриете как нашият експертен екип може да помогне за ефективното и бързо разрешаване на подобен проблем.

Ако сте наредили пари по грешна сметка

В действителност е много просто. Можете да разрешите ситуацията, като отмените превода през менюто за превод. Това става напълно безплатно и средствата Ви ще бъдат върнати незабавно. За да Ви улесним още повече, сме съставили ръководство с инструкции стъпка по стъпка как да отмените превод в Paysera.

Има и алтернативен по-дълъг начин, ако поради някаква причина предпочитате него. Когато данните за сметката на получателя са грешни, Вашият превод ще се върне автоматично към Вашата сметка в рамките на 30 дни.

Ако сте наредили пари по неактивна сметка

Става малко по-сложно, ако наредите парични средства към неактивна сметка, но все пак е възможно да се намери решение.

Въпреки липсата на активност на получателя по отношение на неговата Paysera сметка, получаването на съгласието на получателя за възстановяване на сумата си остава необходима стъпка. Без разрешението на получателя да Ви бъде върната сумата, нашите ръце са вързани.

Нашата препоръка е следната: ако познавате лицето, на което сте прехвърлили пари, опитайте да се свържете с него и поискайте възстановяване на сумата. Повярвайте ни, когато казваме това – този начин е вероятно най-бързият и определено най-евтиният.

Ако това не е опция, ние сме тук, за да Ви помогнем. Можем да се намесим и да се свържем с притежателя на сметката от Ваше име, за да поискаме възстановяване на сумата. Само имайте предвид, че комуникацията с получателя може да отнеме известно време. След като получим одобрение за възстановяване, можем да Ви върнем парите веднага. Обръщаме внимание, че ще бъде начислена малка такса.

How to get a refund form an inactive Paysera account?

А ако става въпрос за Ваша собствена сметка, до която нямате достъп?

Напълно разбираме, че се случват грешки и няма нужда да се тревожите. Възможно е да сте прехвърлили пари към друга сметка в Paysera, само за да откриете, че тази сметка не е настроена правилно.

Какво може да се направи? Просто се свържете с нас чрез официалните ни данни за контакт и ние ще върнем сумата по превода към основната Ви сметка.

Ситуацията ще претърпи и малък обрат: ще трябва да закрием некоректно откритата сметка – тази, до която нямате достъп.

Ако все още имате нужда от втора IBAN сметка, просто уведомете нашия екип по обслужване на клиенти и ние ще Ви преведем през правилния процес за откриването й. По този начин можете да избегнете подобни проблеми в бъдеще и спокойно да се възползвате от двете си сметки!

Има ли нещо друго, с което можем да Ви съдействаме?

Разбираме колко разочароващо може да бъде, когато се случи нещо неочаквано, особено когато става въпрос за финанси. Не е нужно да се измъчвате и да се опитвате да разрешите всичко сами – ние сме тук, за да Ви помогнем, така че не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти и ние ще съдействаме с каквото можем!

Свързани статии

#

Как да отмените превод в Paysera?

Направили сте грешка и трябва да отмените превод? Тези ситуации могат да бъдат силно стресиращи, особено ако не знаете правилните стъпки, които да следвате. За щастие, след като прочетете тази публикация в блога, ще знаете точно какво да направите, когато трябва да анулирате превод в Paysera.

#

Как да заявите възстановяване на средства за превод в Paysera?

Ако сте допуснали грешка, когато сте инициирали превод, или случайно сте дублирали трансфер, вероятно се опасявате, че парите Ви вече са загубени. Дишайте спокойно… Имаме добри новини – възможно е да поправим грешката и в тази статия споделяме как можете да заявите възстановяване на сумата за превода си в Paysera.

#

Задържани Paysera преводи? Ето какво трябва да знаете

Превод на Paysera е бил неочаквано спрян, оставяйки Ви разочаровани и объркани? Спирането на изпълнението на превод може да се наложи по различни причини, вариращи от грешно въведени данни до проблеми със съответствието. В тази публикация в блога ще разгледаме по-подробно защо могат да бъдат спрени преводи в Paysera и какви възможни решения има. Така че, нека разгледаме и осмислим този проблем заедно.