Всички категории

10+ причини защо трябва да използвате Paysera

#
Спомняте ли си критериите, по които избрахте първата си банка? Избрахте тази, която родителите Ви използваха? Или може би сте получили безплатна карта в училище? Но може ли това да се счита за съзнателен избор? Нека да разгледаме 10-те най-често срещани причини, поради които хората откриват сметка в Paysera

1. Отличен курс за обмяна на валута

Знаете ли, че можете да превалутирате до 1000 EUR на месец при изключително изгоден курс? Можете да обмените валута бързо и лесно в приложението, като на нашия уеб сайт можете да видите и сравнение на курса спрямо валутните курсове на други банки.

#

2. Управлявайте парите си бързо и удобно

Хората, на които им е писнало от дългите процедури на традиционните банки, сложните мобилни приложения и бавното въвеждане на нови функции, обикновено избират Paysera.

Можете да откриете сметка в мобилното приложение от комфирта на своя дом и да се възползвате от удобни функции, като заявка за изпращане на пари, сметка за спестявания, периодични плащания и много други.

Всички тези възможности са достъпни чрез мобилното приложение на Paysera , проектирано и поддържано от най-новите UX/UI стандарти.

#

3. Отлични условия за парични преводи

Имате бизнес партньори в чужбина, купувате суровини от съседни държави или може би изпращате пари на семейството си или за изплащане на студентски заем в чужбина? Това означава, че трябва да изпълнявате международни преводи в различни валути, което може да бъде скъп и бавен процес при използване на традиционните банки.

Можете да конвертирате валута и да изпращате парични средства в различни държави, като използвате своята Paysera сметка. Средствата ще стигнат до получателя по-бързо, а преводът ще Ви струва по-малко, отколкото ако позлвате традиционните банки.

Paysera също така е свързана към системи като SEPA Instant, което означава, че нашите клиенти могат да нареждат еврови преводи до други свързани банки незабавно, 24 часа в денонощието и безплатно!

4. Cashback при пазаруване онлайн

Често ли пазарувате онлайн? Тогава може би вече знаете, че можете да пестите пари, когато плащате за Вашите онлайн покупки чрез онлайн банкирането на Paysera.

Ако имате сметка в Paysera и плащате в онлайн магазин, който също използва Paysera, Вие получавате до 1% от сумата на покупката обратно по Вашата сметка. Въпреки че сумата може да изглежда малка, винаги е по-добре да получите нещо обратно, отколкото нищо. Как работи?

#

5. Денонощно (24/7) обслужване на клиенти (ще комуникирате с реални хора, а не с роботи 🤖 )

Както се казва, приятел в нужда се познава. Със сигурност не желаем и не очакваме проблеми, но ако някога се нуждаете от спешно съдействие (например, ако сте загубили картата си и не можете да я блокирате), можете да се свържете с клиентския център на Paysera, който е достъпен 24 часа в денонощитето, всеки ден без почивка.

Ние предлагаме 24-часово обслужване на клиенти на английски език, както и на още 14 езика през работното време. Сигурността на Вашите средства е наш приоритет. И разбира се това е особено важно за нашите клиенти.

Все още нямате Paysera сметка?

Открите си сметка безплатно само за минути!

РЕГИСТРАЦИЯ

6. Много допълнителни функции

Всички финансови институции предоставят IBAN сметка, разплащателна карта и възможност да нареждате парични преводи. Не всеки на пазара обаче може да предложи допълнителните, уникални функции, с които разполага Paysera.

#

7. Сигурност и надеждност

Сигурен и надежден финансов партньор е нещо, което много хора, и особено тези в сферата на електронната търговия, желаят. И точно това е Paysera. Ние сме в бизнеса от 17 години, гласувано ни е доверие от страна на хиляди клиенти да обработваме плащания за техните онлайн магазини и сме лицензирани и регулирани от Централна банка на Литва.

Също така е важно да споменем, че Paysera е сред малкото компании, които могат да претендират, че са печеливши – ние финансираме и печелим собствени пари и не е нужно да разчитаме на инвестиции и т.н. Повече относно сигурността >

8. Организирате събития?

Ако сте организатор на събития или чест гост на събития, със сигурност сте чували за Paysera Tickets. Това е платформа за билети за събития без допълнителни такси за клиенти (еха!) и е абсолютно безплатна за организаторите на безплатни събития.

Ако желаете да разпространявате платени билети чрез Paysera Tickets, е нужно да си откриете Paysera сметка. Повярвайте ни - няма да съжалявате!

#

9. БЕЗПЛАТНА сметка и други предимства!

Без премиум, допълнителни или бонус планове – Paysera сметката е безплатна както за физически, така и за юридически лица, а процесът по откриване на сметка е бърз и лесен. Дори чужденците могат открият Paysera сметка безплатно на същия ден, докато при традиционните банки това може да струва над 200 EUR и да отнеме дни, ако не и седмици. Подробни цени за други услуги >

Освен това, за разлика от повечето банки, Paysera няма пакет от услуги – когато станете клиент, получавате всички налични услуги без никакви изисквания.

10.Всички услуги са достъпни онлайн

Странно, това все още се смята за предимство през 2022 г., но е напълно нормално за нас! От клиентите на Paysera никога няма да бъде изискано да посетят в нашия физически център за обслужване на клиенти – всичко от откриване на сметка до издаване на карти, управление на фирмени сметки и т.н. може да се направи онлайн.

Ежедневните финансови услуги са лесно достъпни в мобилното приложение, а ние също така предлагаме онлайн банкиране за удобство на фирмите и онлайн магазините. Прочетете за разликите между тези платформи и услугите, предлагани в тях >

#

ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС: Удобен начин за достъп до публични услуги!

За достъп до литовски публични услуги като Sodra, STI, esveikata и др., най-вероятно ще изберете да влезете през портала за електронно правителство и да потвърдите самоличността си чрез Вашата банка. В списъка с банки можете да намерите и Paysera.

Влизането през Paysera е много удобно и сигурно. Можете да го направите в мобилното приложение, без да се налага да помните никакви кодове или пароли.

Влизането в системата на публичните услуги е важно и за чужденците, живеещи в Литва. Откривайки безплатна сметка в Paysera, те имат достъп до всички услуги, от които се нуждаят онлайн. Прочетете повече >

Все още се колебаете? Свържете се с нашите консултанти, в случай че имате въпроси. Последвайте ни във Facebook, Instagram or LinkedIn и споделете своето мнение за предимствата на Paysera, които са важни за Вас.

Свързани статии

#

Ето какво планира Paysera през 2022 г.

От супер приложение до виртуални карти – каним Ви да хвърлите кратък поглед върху това, което очакваме да стартираме в началото на 2022 г., а тепърва предстоят и още много други проекти.

#

Как да спестите пари при пазаруване онлайн?

При пазаруване онлайн е обичайно да ползвате кодове за отстъпка, да сортирате артикули по цена и да търсите други начини за спестяване на пари. Един от тях е получаването на кешбек (cashback) за Вашите покупки. Мнозина не знаят, но има възможност да получите кешбек в електронни магазини, които използват Paysera за получаване на онлайн плащания, в случай, че заплащате за покупките си чрез Вашата Paysera сметка. Продължете да четете, за да разберете как функционира тази опция.

#

Как да спестите пари от онлайн обмяна на валута?

За мнозина идеята за обмяна на валута се асоциира със загуби, такси и установяване на много по-изгоден курс точно зад ъгъла, когато вече е твърде късно. Но не трябва да е така! Обмяната на валута онлайн може да Ви спести време, пари и проблеми. Нека да разгледаме какво може да предложи Paysera.