Всички категории
Бизнес

Paysera и Вашият бизнес: каква е ползата за Вас от това партньорство?

Paysera siūlo palankias finansines paslaugas verslui.
Дали някоя компания днес би отказала доверен финансов партньор? Гладкото протичане на Вашите ежедневни финансови операции може да предопредели успеха на бизнеса Ви не само по отношение на поддържането му, но и в разрастването му. В тази публикация в блога ще обсъдим как Paysera може да помогне на Вашия бизнес и защо над 13 000 електронни магазина вече са ни избрали.

Богата гама от услуги на едно място

Paysera идва, за да улесни Вашия бизнес при финансовите трансакции. Но достатъчна ли е една услуга за това? С различни финансови нужди и повече от едно препятствия, отговорът е не.

Именно затова ние предлагаме широка гама от услуги, съчетаващи всички финансови услуги, от които се нуждаете. Централизирането на тези услуги не само Ви спестява време, но и Ви осигурява още повече гъвкавост.

С други думи, защо да се ограничите само с услуга за обмяна на валута и международни преводи, когато можете да приемате и масови плащания чрез API и много повече?

Като бизнес клиент на Paysera имате достъп до всички тези услуги:

Paysera siūlo platų finansinių paslaugų pasirinkimą.

Прозрачни и конкурентни цени

Ние се грижим за успеха на Вашия бизнес, затова предлагаме не само конкурентни, но и прозрачни цени.

Мислите ли, че това са просто празни думи? Ще оставим числата да говорят сами за себе си – винаги можете да проверите нашия уебсайт и таксите за услуги, както и валутния калкулатор.

Сигурност на Вашите финанси

Разбираме, че уважението и доверието трябва да се спечелят, поради което не само постоянно се придържаме към най-високите стандарти за сигурност, но също така обучаваме нашите клиенти как да защитят финансите си.

Опитен екип за обслужване на клиенти

Има компании, които забравят за клиентите си, щом те започнат да използват услугите им. Това не важи за нас! Paysera осигурява удобство за клиента на всяка стъпка – от откриване на сметка до успешна обработка на плащания.

Отварянето на фирмена сметка в Paysera онлайн е бързо и лесно, а ние също предлагаме съдействие от опитен екип за обслужване на клиенти, който да се погрижи за Вашите нужди. Ние държим на удобството на нашите клиенти, затова подчертаваме, че винаги сме на разположение да отговорим на въпросите Ви и да помогнем за по-бързото разрешаване на възникнали проблеми.

Ние консултираме нашите клиенти на 17 езика, а клиентската поддръжка на английски език е достъпна денонощно!

Paysera verslo klientams siūlo patyrusią klientų aptarnavimo komandą.

Обучение и специални оферти

И, разбира се, нека не забравяме нашите специални предложения.

Последният пример за инициативата е офертата за 20-ия рожден ден на Paysera. Благодарение на тази оферта компаниите, регистрирани в България, Румъния и Литва, могат да харчат по-малко, когато нареждат SEPA преводи.

Как работи?

Средномесечен баланс на средствата, съхранявани по сметката (EUR или равностойността в местна валута) Брой безплатни SEPA преводи на месец
0–10,000 10
10,001–25,000 50
25,001–50,000 100
50,001–75,000 200
75,001–100,000 300
> 100,000 500

Искате ли да се възползвате от тази оферта за Вашия бизнес? Не се колебайте да се свържете с нас и ще обсъдим по-подробно предложението.

#
Функции

Как да проверите статуса на превод в Paysera?

Винаги трябва да имате възможност да проследявате парите си, когато правите превод - в това няма съмнение. Ето защо, за да гарантираме прозрачност, Ви предоставихме възможност да проверявате състоянието на паричните си средства по всяко време. Както скоро ще откриете, проследяването на Вашите средства с Paysera е бързо, лесно и удобно.

#
Бизнес

Топ 10 въпроса относно получаването на онлайн плащания

По време на първите стъпки в бизнеса с електронна търговия възникват много въпроси. Но не е бизнес, ако не продавате нищо, нали? Paysera помага на хиляди електронни магазини да получават плащания от клиенти по целия свят. И сега ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно обработката на онлайн плащания!

#
Бизнес

Нарастващата популярност на Paysera Tickets: защо все повече организатори на събития избират платформата

Купуването на билети за дългоочаквано събитие може да бъде разочароващо, когато скритите такси се явяват препятствие. А организаторите на събития също заслужават свобода и достъпност, когато става въпрос за ефективно управление на билети. За решаването на тези проблеми беше създадена платформата Paysera Tickets като алтернатива, която набира все по-голяма популярност. Но има още нещо! Нека видим защо все повече организатори на събития избират Paysera Tickets!