Предимства и възможностиСистема за управление на събития и продажба на билети

С Paysera Tickets можете да създавате, редактирате и управлявате лесно и удобно, както платени, така и безплатни събития. Можете да създавате билети с различни ценови категории и цени във времето, промо кодове и отстъпки за тях, регистрационни форми, фактури и проформи фактури.

Всички приходи постъпват директно по Ваша сметка

Приходите от закупените билети получавате в реално време по Вашата лична или фирмена сметка в Paysera. Постъпилите средства можете управлявате и използвате лесно и удобно.

Продажба на билети до последния момент

Продавайте билети до последния момент преди събитието без притеснения. Задайте крайна дата и час на валидността на билетите, за да можете да продадете възможно най-много билети за своето събитие.

Интегрирана система за онлайн плащания

Системата Paysera Tickets съчетава в себе си едновременно система за управление на събития и система за онлайн плащания. По този начин, организаторите заплащат в пъти по-ниски комисионни. Можете да приемате плащания с карти, банков превод и други международни системи от клиенти от цял свят в предпочитаната от тях валута

Лесна проверка на билети с мобилно приложение

Проверката на билети е лесна и удобна и се осъществява чрез мобилния ви телефон. Сканирайте QR кода на всеки билет с безплатното приложение Paysera Tickets, налично за Android и iOS.

Вероятно най-ниската цена на пазара

Платформата Paysera Tickets е напълно безплатна - заплащате % комисионна единствено при успешна покупка на билет, а Вашите клиенти няма да бъдат таксувани с никакви такси. Научете повече.

Приходи в реално време

С Paysera Tickets можете да автоматизирате процеса по издаване фактури и проформи фактури. Въведете своите данни за фактуриране и желания от Вас сериен номер и ние ще изпратим фактурите на Вашите посетители след успешна покупка.

Регистрационна форма за посетители

Създайте регистрационна форма с желаните от Вас данни, която да се попълва от Вашите клиенти.
Така, можете да предложите още по-персонализирано изживяване на своите посетители.

Продавайте билети директно от своя уеб сайт

Продавайте билети за събитието през Вашия сайт като инсталирате plugin за Paysera Tickets бързо и лесно.

Сезонни билети (карти)

Групирайте подобни събития заедно - независимо дали става въпрос за занимания по приложни изкуства или спортни мачове, всички те могат да бъдат на едно място. Още повече функции - продайте един билет за всички събития в групата и дайте възможност на посетителите на събитията да препродадат билетите си, така че да не се губи нито едно място!

Билети за многократна употреба

Един билет – много възможности! Сега можете да персонализирате билет, който да се използва няколко пъти, което е идеално за членство във фитнес зала, часове по йога и различни курсове, състоящи се от няколко посещения.

Профил на купувач

Щастлив купувач - щастлив продавач. Без повече загубени билети, пропуснати събития и други пречки. Сега купувачите на билети могат да имат всичко на едно място - свой личен профил на купувач.

Организирате мащабно събитие?Свържете се с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ на телефон +359 2 49 49 770
или по имейл.