Предимства и възможностиБезплатна сметка

След като се открили безплатна Paysera сметка, можете бързо и лесно да управлявате ежедневните финансови операции. Вие ще можете безплатно да зададете лимити и да упълномощите други лица да управляват сметката.
Научете повече тук как да завършите откриване на сметка.

Безплатни преводи между потребители на Paysera

Преводите между потребителите на Paysera са безплатни. Това е най-лесният начин да преведете пари, като можете да се посочите само email адреса, телефонния номер или номера на Paysera сметката на получателя. Парите достигне получателя в рамките на минута.

Карта Paysera VISA

Използвайте възможността да плащате с карта Paysera VISA на POS терминали и в електронни магазини по целия свят. Картата е защитена с технологията "3-D Secure" (Проверено от VISA), което прави онлайн покупките още по-сигурни.
Научете повече за разплащателната карта.

Валутни курсове и обмяна

Използвайте най-благоприятните валутни курсове и обменяйте валута по Paysera сметката. По Вашата Paysera сметка можете да съхранявате парите си в 32 различни валути и да ги използвате, за да изпълнявате международни плащания или да плащате онлайн.

Преводи по цял свят

Най-евтините преводи към банки в страната Ви и международните системи WebMoney и Payza. Преводи до повече от 10 000 банки в повече от 180 страни по целия свят на най-добрата цена. Парите достигат до получателя в рамките на 30 минути.
Научете повече тук за захранване на сметка в Paysera.

Плащане в електронни магазини

Над 1000 електронни магазина с инсталиран метод на плащане Paysera Checkout. Изберете този метод на плащане и плащайте по-бързо, а също и получете обратно 1% от покупката.

Функции за счетоводители

Прехвърляне на шаблони на платежни форми от друга банка безплатно в рамките на няколко минути. Извършване на автоматизирани масови плащания, генериране на подробни отчети и експорт на данни за счетоводни цели.

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.

Лесна и удобна за използванеСистема за електронни пари

Система за електронни плащания Paysera е достъпна денонощно чрез Интернет, което означава, че можете да я използвате по всяко време и от всяко място. Сметката също се открива онлайн и е без никакви такси.

Бърз и удобен достъп

Можете да проверите баланса по сметката и да изпълнявате стандартни преводи, като влезете в системата чрез своя email/телефонен номер и парола. За да имате достъп до повече възможности, предлагани от сметката, трябва да изпълните допълнително потвърждение за вход чрез безопасен и удобен метод по Ваш избор.

Неограничени суми за преводи

С идентификационни нива 4 можете да определите всички суми, от които се нуждаете, без ограничения. Това означава, че Вашите местни и международни преводи, плащания за стоки и услуги онлайн и плащания на данъци не са ограничени до някаква сума.

Преводи се изпълняват всеки ден

Спешни преводи се изпълняват 7 дни в седмицата от 8:00 до 20:00 ч., а платежните нареждания могат да се подават денонощно, дори извън работното време на банката. Парите достигат получателя след 15-30 минути през работното време на банката получател.

Няма такса за заверяване

При получаване на пари по Paysera сметка от която и да е местна или чуждестранна банка обикновено не се начислява такса.