Предимства и възможностиБезплатна сметка

След като се открили безплатна Paysera сметка, можете бързо и лесно да управлявате ежедневните финансови операции. Вие ще можете безплатно да зададете лимити и да упълномощите други лица да управляват сметката.
Научете повече тук как да завършите откриване на сметка.

Безплатни преводи между потребители на Paysera

Преводите между потребителите на Paysera са безплатни. Това е най-лесният начин да преведете пари, като можете да се посочите само email адреса, телефонния номер или номера на Paysera сметката на получателя. Парите достигат до получателя незабавно.

Карта Paysera VISA

Използвайте възможността да плащате с карта Paysera VISA на POS терминали и в електронни магазини по целия свят. Картата е защитена с технологията "3-D Secure" (Проверено от VISA), което прави онлайн покупките още по-сигурни.
Научете повече за разплащателната карта.

Валутни курсове и обмяна

Използвайте най-благоприятните валутни курсове и обменяйте валута по Paysera сметката. По Вашата Paysera сметка можете да съхранявате парите си в 32 различни валути и да ги използвате, за да изпълнявате международни плащания или да плащате онлайн.

Преводи по цял свят

Най-евтините преводи към банки в страната Ви и международните системи WebMoney и Payza. Преводи до повече от 10 000 банки в повече от 180 страни по целия свят на най-добрата цена. Парите достигат до получателя в рамките на 30 минути.

Плащане в електронни магазини

Над 5000 електронни магазина с инсталиран метод на плащане Paysera Checkout. Изберете този метод на плащане и плащайте по-бързо, а също и получете обратно 1% от покупката.

За счетоводители

Прехвърляне на шаблони на платежни форми от друга банка безплатно в рамките на няколко минути. Извършване на автоматизирани масови плащания, генериране на подробни отчети и експорт на данни за счетоводни цели.

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.

Лесна и удобна за използванеСистема за електронни пари

Системата за електронни плащания Paysera е достъпна денонощно чрез Интернет и можете да я използвате по всяко време и от което и да е място. Сметката също се открива онлайн и е без никакви такси.

Бърз и удобен достъп

Можете да проверите баланса по сметката и да изпълнявате стандартни преводи, като влезете в системата чрез своя email/телефонен номер и парола. За да имате достъп до повече възможности, предлагани от сметката, трябва да изпълните допълнително потвърждение за вход чрез безопасен и удобен метод по Ваш избор.

Неограничени суми за преводи

С идентификационно ниво 4 можете да определите всички суми, от които се нуждаете, без ограничения. Това означава, че Вашите местни и международни преводи, онлайн плащания за стоки и услуги и плащания на данъци не са ограничени до някаква сума.

Преводи се изпълняват всеки ден

Спешни преводи се изпълняват 7 дни в седмицата от 8:00 до 20:00 ч., а платежните нареждания могат да се подават денонощно. Парите достигат получателя в рамките на 15-30 минути през работното време на банката получател.

Няма такса за заверяване

При получаване на пари по Paysera сметка от която и да е местна или чуждестранна банка обикновено не се начислява такса. Ако бъде приложена подобна такса, то тя е специална такса, определена от партньорската банка на Paysera.