Как мога да открия лична сметка?

Paysera сметката е безплатна и може да бъде открита в рамките на няколко минути, като попълните формата за регистрация и изпълните процеса по идентификация. Вие ще може да използвате определени услуги в зависимост от Вашето ниво на идентификация. Нивото на идентификация може да бъде повишено безплатно по всяко време и да получите достъп до повече услуги, предлагани от Paysera.

Повече информация за лична сметка

Как мога да открия бизнес сметка?

Бизнес сметка може да бъде открита само от ръководителя на дружеството, който има лична Paysera сметка с идентификационно ниво 3 или 4. Сметката може лесно да бъде открита, като влезете в личния си акаунт, изберете "Фирмена сметка" и въведете данните за регистрацията на фирмата.

Повече информация за бизнес сметка

Как мога да захраня своята Paysera сметка?

Вашата Paysera сметка може да бъде захранена от която и да е банка по света или в брой на POS на партньор на Paysera. След като влезете във Вашия Paysera акаунт и изберете "Захранване на сметка", трябва да изберете метода на захранване. Подробни инструкции ще бъдат предоставени, след като изберете конкретен метод за захранване на сметката.

Повече информация относно захранване на сметка

Как мога да превеждам пари към банки и други платежни системи?

Преводи от Paysera сметка към други банки се изпълняват точно като при банките. Вие трябва да попълните данните на получателя, да посочите номер на сметката и основание/детайли. За да се прехвърлят пари от Paysera към други платежни системи трябва да посочите номера на клиента в системата или други данни в зависимост от платежната система.

Повече информация за преводи

Колко мога да спестя, ползвайки Paysera?

Търговските банки и други финансови институции таксуват с няколко пъти по-големи комисионни в сравнение с Paysera. В Paysera някои услуги дори са безплатни, докато други финансови институции вземат пари за тях.

Вижте сравнение с други системи

Къде мога да платя с мобилното приложение?

Можете да използвате мобилното приложение, за да плащате на POS, от бензиностанции до ресторанти. Плащането се извършва чрез сканиране на QR код или регистриране и потвърждаване на покупката.

Карта с места за плащане

Как мога да инсталирам Paysera Checkout в моя електронен магазин?

Можете да интегрирате бързо и лесно системата за събиране на плащания на Paysera към Вашия е-магазин с помощта на готови плъгини. Paysera е създала плъгини за над 18 популярни системи за управление на съдържанието, като Wordpress, Joomla, Impresspages и т.н.

Повече информация по технически въпроси

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.