За притежатели на POS

Станете наш агент и нека Вашите и нашите клиенти да извършват касови операции и преводи на Вашия POS. Ние ще Ви осигурим необходимите инструменти и лесно ще увеличите своите приходи чрез предлагането на допълнителни услуги.

За успелите в бизнеса
(Франчайз предприемачи)

Никой друг не познава тенденциите и особеностите на пазара във Вашата страна по-добре от Вас. Само успешни бизнес предприемачи могат да видят реалните перспективи на услугите на Paysera. Ако Вие сте един от тях и сте изпълнени с ентусиазъм, притежавате опит, успех и имате възможности да инвестирате - свържете се с нас и бъдете единственият франчайз предприемач на първия франчайз на платежните услуги във Вашата страна.

За банки и платежни системи

Ние сме в постоянно търсене на партньори в събирането на плащания за стоки и услуги. Осигурете възможност за нашите клиенти да плащат в електронните магазини чрез Вашата банка или платежна система.
 

За разработчиците на софтуер

Станете наш партньор, научете повече за ползите на Paysera и препоръчайте на своите клиенти да инсталират Paysera Checkout в електронните си магазини. Ние Ви гарантираме приходи от доходоносни потребители.

Имате бизнес идея или предложение?

Ако имате бизнес идея или предложение, свързани с някакъв тип плащане, моля свържете се с нас. Ще се радваме да вземем под внимание възможността да Ви помогнем или да Ви съдействаме по друг начин.
 

Бихте ли искали да инсталирате платежни решения във Вашия проект?

Онлайн плащания в е-магазини, система за управление на събития, плащания във физически магазини и плащания чрез SMS-и.
Всички решения за Вашия бизнес на едно място.Научете повече:

Нашите клиенти#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#