Етикет за качество и надеждност

Дизайн на етикет за качество.

Етикет за качество - какво е това?

Това е гаранция за сигурно плащане. Paysera го е създала, за да подсигури разнообразие от начини на плащане и сигурна обработка на онлайн плащанията.

Предимства за търговци

Чрез показването наPaysera етикет за качество на уеб сайта, търговецът показва на клиентите, че неговият уеб сайт е проверен от администраторите на Paysera и собствениците на уеб сайта са били идентифицирани и с тях може да бъде осъществен контакт.

По този начин клиентите знаят, че уеб сайтът е надежден и може да осигури приемлив начин на плащане.

Клиентите са сигурни, че www.paysera.lt може да предостави информация за електронните магазини на търговеца. Със задържането на курсора върху етикета клиентът ще види основната информация за контакт на проекта, а като кликне върху етикета, ще бъде пренасочен към страница на уеб сайта на Paysera, създадена за търговеца и показваща важна информация за проектите.

Тъй като повечето банки и платежни системи, свързани към системата Paysera, изискват писмено съгласие за показване на техните лога, етикетът за качество информира платеца за възможността да се плати по банков път, без да се поставя тяхното лого на уеб сайта на търговеца. По този начин търговецът не само спестява място, но също така избягва преговори за предоставяне на съгласие да постави лого на Интернет страницата и да подменя сменени лога на банки.

Как да се постави етикет за качество?

За да бъде поставен етикетът за качеството и надеждност на Вашия сайт, моля влезте в www.paysera.com, кликнете върху меню "Управление на проекти" и изберете "Общи настройки" до проекта. Копирайте уникалния код и го поставете в индекс файла на Вашия уеб сайт.