Предимства и възможностиМобилни плащания

Приемайте мобилни плащания с QR кодове в своя обект лесно и удобно през своя смартфон. Клиентите ви могат да плащат бързо и лесно с мобилното приложение на Paysera и прикачена в него дебитна / кредитна карта.

Едни от най-ниските комисионни

До 2 пъти по-ниски комисионни за транзакция в сравнение с плащане с карти на физически ПОС терминал.

Мобилно банкиране

Получаването на плащания е по-лесно от всякога. Необходимо Ви е единствено безплатното мобилно приложение Paysera Retailers.

Повече обслужени клиенти

С мобилните плащания не е необходимо клиентите да качат сметката или рестото. Позволете на клиентите си да плащат само с няколко клика, а на Вашия персонал - да обслужва повече клиенти.

0 такси за заявяване и управление на услуга

Услугата Paysera Retailers е напълно безплатна, без допълнителни такси за управление или поддръжка. Заплащате комисионна само при успешна операция.

Интеграция с търговски софтуери

Можете да интегрирате Paysera Retailers със своя търговки и складов софтуер и касов апарат и да улесните и автоматизирате процеса по обработване на поръчки и издаване на фискален бон.

Издаване на фактури и проформи фактури

Приходите от заплатени поръчки постъпват мигновено по ваша фирмена сметка в Paysera, откъдето можете да ги управлявате лесно и удобно чрез безплатно онлайн и мобилно банкиране.

Как да започна?#

Открийте своята Paysera сметка

#

Свържете се с нашия Отдел "Обслужване на клиенти"

#

Ние ще активираме услугата, за да започнете да приемате мобилни плащания в своя обект.