Автоматизирани плащания

Големите компании, платформите за електронна търговия, както и финансовите институции често трябва да извършват много плащания за кратко време. Paysera може да улесни и ускори процеса, както и да намали цената. Не е необходимо да влизате всеки път в Paysera или в банкова система, плащанията се инициират от Вашата счетоводна или бизнес система, която е интегрирана с Paysera чрез защитен API интерфейс.

Парични преводи с минимални такси

Преводите се изпълняват към повече от 10 000 банки и над 180 държави при много изгодна цена и парите обикновено достигат до получателя в рамките на 30 минути. Нашите такси са изключително ниски, така че изпълняването на преводи чрез Paysera обикновено Ви струва по-малко, отколкото чрез банка.

Валутни курсове и обмяна

През системата на Paysera можете да обменяте валута при едни от най-изгодните курсове за 30 различни валути. Личните и фирмени сметки в платформата са в 30 различни валути едновременно. Онлайн обмяната на валута може да се извърши автоматично и чрез API.

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.