Мобилен електронен портфейл

От сега нататък не е нужно да носите пари в брой, кредитни и дебитни карти. Превеждайте пари по-сигурно и по-лесно с мобилното приложение Paysera. Платете сметката в ресторант, пазарувайте на изложения или върнете дълговете към Ваш приятел.

Банкови преводи на Вашия смартфон

Вече не е нужно да влизате в системата си за електронно банкиране или други сложни системи, за да изпълните банков превод. Можете да прехвърляте средства по банкова сметка чрез приложението Paysera бързо и безплатно, като физическите лица имат възможност за 30 безплатни стандартни превода в евро към държави от SEPA (Единната зона за плащания в евро). *

По-сигурно от разплащателна карта

Приложението осигурява най-високо ниво на сигурност. Данните, които изпращате и получавате, са криптирани, като по-големите парични преводи могат да бъдат защитени с парола. Приложението може да бъде отключено само с ПИН код или пръстов отпечатък.

Незабавни преводи към приятели

Преводите между потребителите на Paysera са безплатни и парите достигат до получателя незабавно. Това е лесен начин да изпратите пари на приятели и роднини, защото приложението е свързано с Вашия телефонен указател. Можете просто да изберете контакт от списъка или да въведете имейл адреса или телефонния номер на получателя и да потвърдите трансфера.

Удобно захранване на сметка

Свържете приложението към разплащателната карта и няма да Ви се налага да се притеснявате за захранването на сметката си. Също така, няма да се налага да носите разплащателната карта със себе си. Захранете своята сметка в брой на POS, които са посочени на картата с локации на Paysera.

Преводи към нов получател

Можете да преведете пари на всеки получател, дори и ако той не е потребител на Paysera. Бенефициентът ще получи съобщение по електронната поща или на телефона, което го информира, че парите ще бъдат заверени по неговата сметка, веднага щом я открие.

Плащане с QR код

Да се плати с приложението е особено лесно. Сканирайте уникалния QR код, който ще намерите в ресторанта или POS, и потвърдете сумата на плащането. Без хартиени разписки и без да чакате за сметката или ресто.


* След като инсталирате приложението, влезте в системата, като ползвате данните си за вход на www.paysera.bg. Ако все още нямате Paysera акаунт, можете лесно да се регистрирате чрез приложението - ще Ви отнеме само няколко минути. Към сметката автоматично ще бъдат приложени лимити, които по-късно можете да промените, като влезете в системата за електронни плащания Paysera.