Препоръчайте и печелете пари

Поради технически причини партньорската програма е временно преустановена. Продължава да се изплаща възнаграждението за поканени потребители преди 18-ти май 2020 г., но не може да бъдат добавяни нови клиенти, използвайки референтни линкове.

Източник на допълнителен доход

Можете да получите 10 % от печалбата ни от всеки клиент, който сте препоръчали или онлайн магазин, в който сте интегрирали нашата услуга Paysera Chekcout. Средствата се изплащат по Вашата Paysera сметка всеки месец за неограничен период от време.

Как да се възползвате?

Чест от програмата може да стане всеки един потребител на Paysera. Необходимо е единствено да активирате партньорската програма от настройките на на своята Paysera сметка и предоставите своя уникален линк за регистрация на клиентите, които препоръчвате. Участието в програмата е безплатно и няма ограничение във времето.

Привличане на повече потребители

Можете да препоръчате Paysera като разкажете на свои познати, приятели и партньори за ползите и услугите на Paysera и споделете опита си. Изпратете им своя уникален линк за регистрация или го споделете в социалните мрежи и форуми. Можете да използвате и някой от нашите банери.

Как да започна?#
Регистрирайте се в системата Paysera
#
Активирайте партньорската програма
#
Препоръчайте Paysera, като споделите уникалния линк