Предимства и възможностиМножество методи в една система

С Paysera Checkout можете да приемате плащания с карти Visa, MasterCard и Maestro*, по банков път чрез повече от 10 000 местни и чуждестранни банки, чрез QR кодове, директно през Paysera или други популярни международни платежни системи.

Изгодни комисионни

Без такси за заявяване и активиране на услуга и за откриване и месечна поддържа на фирмена сметка. Търговецът заплаща само при успешна покупка. Комисионните за услугата са едни от най-изгодните на пазара, а при получаване на плащания от други държави и в други валути средствата се обменят по изгодни валутни курсове.

Налична в множество валути и езикови версии

Системата на Paysera оперира в повече от 180 държави и поддържа над 25 различни валути. Интерфейсът на системата е наличен на няколко езика и поддържа валути като EUR, USD, RUB, BGN, RON, което позволява да оперирате на няколко пазара едновременно само с една платежна система.

Лесна интеграция с безплатни plugin-и

Интеграцията на услугата за плащания в онлайн магазини е лесна с наличните плъгини за популярни CMS системи като Wordpress, OpenCart, Shopify и други.

Без препращане към други сайтове

Благодарение на наличната iFrame технология, услугата на Paysera позволява клиентите да останат на Вашия сайт през целия процес на покупка.

Всички приходи по една сметка

Лесно е да следите и управлявате поръчките си, когато приходите от всички платежни методи постъпват по една сметка във валута по Ваш избор. Така, прегледът на подробни данни и отчети е още по-лесен.

Уведомления за извършени поръчки

С Paysera получавате уведомления за успешно извършени поръчки и плащания по имейл в реално време. Така, можете да изпълнявате поръчките на своите клиенти по-бързо.

Връщане на средства с 1 бутон

Връщането на средства при отказани поръчки е по-лесно от всякога - само с един бутон. Ние ще се погрижим средствата да бъдат върнати обратно за клиента, а на вас да възвърнем начислената комисионна. Връщането на средства е напълно безплатно до 12:00ч в деня на поръчката и 0,50 EUR след това.

Демо сайт

На демо сайта на Paysera можете да тествате нашата услуга за онлайн плащания. Вижте как се извършва плащане и изчислете комисионната, която ще заплатите за конкретен продукт или услуга. Можете да разгледате целия процес от гледна точка на купувача - от добавянето на продукти в количката до извършване на плащане.

Множество избори

Имате възможност да получавате плащания чрез електронно банкиране с използването на услугата по иницииране на плащане (УИП). Също така ще можете да идентифицирате клиентите, като използвате техния ЕГН. Тази услуга е неколкократно по-евтина, но също толкова сигурна, колкото и Bank Link. Самата технология се регулира от директива PSD2 на Европейския съюз.
Повече информация за услугата


*Плащания с карти Visa, MasterCard и Maestro са налични само за юридически лица, регистрирани в ЕС.

Как да интегрирам услугата?Начини на интегриране

Има 3 възможности за интегриране на портала за плащания Paysera Checkout: да изберете готов плъгин за Вашата CMS система, който да инсталирате, да интегрирате чрез библиотека или да създадете индивидуално решение за Вашата платформа или програмен език с помощта на техническата спецификация.

Техническа интеграция от други лица

Титулярът на сметката може да предостави права за управление на техническата информация за проекта за плащания на други лица, например програмисти. Достатъчно е програмистите да си открият безплатна сметка в Paysera.

Възможност за тестови плащания

Системата предлага възможност за извършване на тестови плащания, за които не се удържат пари. Тестовите плащания са възможни след като активирате режима от настойките на Вашия проект.

Визуализиране на прозореца на плащане

Платежните методи може да бъдат показани на купувачите по няколко начина: под формата на бутон с връзка към прозореца за плащане или като списък с методи на плащане. Методите на плащане, държавите и техническите параметри могат да бъдат зададени в системата на Paysera.

Сигурни онлайн плащания

Можете да поставите специалния знак "Сигурно онлайн плащане" на своя сайт. Така Вашите клиенти ще знаят, че закупуването на стоки/услуги през Вашия сайт е безопасно, тъй като вие използвате услугата на Paysera за сигурни плащания

Безплатна техническа поддръжка

В случай, че възникнат неясноти или проблеми при интегрирането на услугата за получаване на плащания на Paysera, можете да се свържете с нас. Нашите ИТ специалисти ще Ви помогнат да решите проблемите и ще Ви предоставят безплатна консултация.

Как да започна?#
Открийте си безплатна Paysera сметка и изпълнете процедурата по идентификация.
#
Прочетете инструкциите за създаване на проект и потвърдете проект за своята дейност.
#
Получавайте плащания и генерирайте печалба от своята дейност.

Оферта за успешен стартНезависимо от оборота (за първите 3 стъпки), за първите три месеца ще се прилагат следните цени на Paysera:
За проекти от категория 1
Процент - 0,75 %
Максимум - 0,15 EUR
Фиксирана такса - 0,07 EUR
За проекти от категория 2
Процент - 1,25 %
Максимум - 0,75 EUR
Фиксирана такса - 0,07 EUR
За проекти от категория 3
Процент - 7,65 %
Максимум - 10,50 EUR
Фиксирана такса - 0,07 EUR