Предимства и възможностиМножество методи на плащане

Плащания чрез повече от 10 000 местни и чуждестранни банки и с карти* Visa, MasterCard, Maestro. Плащания чрез международни платежни системи, в брой и директно чрез Paysera.

Вероятно най-ниската цена на пазара

Спестявате пари с Paysera Checkout. Нашите цени са сред най-добрите на пазара и прилагаме много изгодни валутни курсове при изпълняване на преводи от чуждестранни банки и системи.

Сигурни плащания онлайн

Поставете специалния знак "Сигурно плащане онлайн" и нека Вашите клиенти знаят, че закупуването на стоки или услуги на Вашия сайт е безопасно, тъй като вие използвате Paysera решение за сигурни плащания.

Множество държави и валути

Обслужвайте клиентите си по целия свят. Paysera оперира в 184 държави и поддържа повече от 30 валути. Прозорецът за плащане е преведен на 18 езика. Нека Вашите клиенти Ви плащат комфортно и предоставят информация на езика, който могат да разберат.

Уведомления в реално време

Получавайте информация за успешно плащане веднага и изпълнявайте покупките на клиентите по-бързо. Бъдете незабавно информирани за грешка при плащане и върнете парите с натискането на един бутон.

Лизингови услуги

Осигурете на Вашите клиенти възможност за покупка на изплащане. Заедно с начините на плащане предложете лизингови услуги, предоставяни от General Financing и MokiLizingas.

Удобно управление

Лесно е да се управляват един или няколко проекта за електронни плащания, когато сметката може да бъде достъпна по всяко време на деня и от всяко място, като влезете в системата за електронни плащания Paysera.

Всички приходи по една сметка

Лесно е да се следят и управляват приходите, когато не разполагате с много сметки в различни банки. Приходите се събират в една Paysera сметка, което прави още по-лесен прегледа на подробни статистически данни и отчети.


*Плащания с карти Visa, MasterCard, Maestro са позволени само за юридически лица, регистрирани в ЕС.

Как да инсталирам?Поддържано от всички платформи

Има 3 начина за интегриране на Paysera Checkout. Изберете готов плъгин за Вашата CMS система, интегрирайте го чрез библиотеката или създайте индивидуално решение за всяка платформа или програмен език с помощта на техническата спецификация.

Безплатни CMS плъгини

Най-лесният начин да се интегрира Paysera Checkout е да инсталирате нашия безплатен плъгин. Ние сме създали плъгини за повече от 17 популярни системи, като например PrestaShop, Magento, osCommerce, Oxid eShop, WordPress, Joomla, Drupal и др.

Безплатна техническа поддръжка

В случай, че възникнат неясноти или проблеми при инсталирането на методите за плащане на Paysera, можете да се свържете с нас. ИТ специалистите на Paysera ще Ви помогнат да решите проблемите и ще Ви предложат безплатни консултации.

Предоставяне на пълномощно

Титулярът на сметката може да осигури пълномощия и права за управление на техническата информация за плащанията. Преди интеграцията е достатъчно програмистите да открият безплатна сметка.

Лесна за инсталиране и изпробване

След като се активира режимът на тестови плащания, ще можете да изпълните плащане. За тестово плащане не се удържат пари.

Няколко начина за показване

Функционалността може да бъде показана на купувачите във формата на бутон с връзка към прозореца за плащане или като списък от методи на плащане. Начините на плащане, държавите и техническите параметри могат да бъдат зададени в системата Paysera.

Как да започна?#
Открийте безплатна Paysera сметка и изпълнете процедура по идентификация.
#
Регистрирайте се и потвърдете проекта на Вашата дейност в системата.
#
Качете проставка (widget) Paysera Checkout или библиотеката на Вашия сайт или интегрирайте, ползвайки спецификацията.
#
Ако е необходимо, променете настройките в системата и изпълнете тестово плащане.