Като предприемач в дигиталната среда, търся начини всичко в моя проект да е изчистено, лесно, бързо и разбира се - на приемлива цена. Изключително съм доволен от лесния, интуитивен и приятелски интерфейс на Paysera като платежен инструмент в моята платформа www.varriosport.bg. След като започнахме работа, много наши клиенти бяха значително облекчени, благодарение на бързината, лекия и разбираем процес на плащане. Изгодните такси и съпортът на екипа на Paysera в България бяха допълнителни причини да избера тази иновативна и модерна система, която работи само и единствено в полза на бизнеса ми.

Калоян Христов, основател и управител на „Varrio Sport“

Като представител на малкия бизнес е много важно да предоставям на клиентите си нови продукти от водещи европейски доставчици на добри цени. Ето защо, за мен е много важно разходите за банкови трансфери да не повишават излишно себестойността на внасяните артикули.

Калоян Илиев, собственик на "UWEAR.bg"

За една година спестихме като за нов автомобил.

Филип Харманджиев, управител на "Бибендум" ООД и "Чифлик ливади“ ЕООД

Благодарение на "Paysera" вече можем да извършваме международни преводи на малка стойност, като 100 EUR например, без допълнителни такси.

Илиян Попов, директор на "Sofia Auto Bulgaria" АД

Като собственик на няколко компании, за мен е важно да пестя време, което да инвестирам в развитието на своя бизнес. Едно от основните предимства на "Paysera" е, че всичко е изцяло онлайн, бързо и модерно. Системата ми позволява да съм гъвкав и да управлявам финансите си от всяка една точка на света - незаменимо.

Иван Савов, управител на "Dertour Bulgaria" ООД

"Paysera" е модерна и новаторска компания, а пакетът от финансови услуги, които предлагат, е постоянно разширяващ се, сигурен, актуален, високо конкурентен и винаги в унисон с последните изменения в динамичната икономическа действителност. Екипът от професионалисти ни спечели с коректност, навременно изпълнение, персонално отношение и грижа към клиента. Поради утвърдения ни опит в работа с тях, препоръчваме "Paysera" на всички, които държат на високото качество и коректността.

Емил Кайкамджозов, управител на "Bon Marine" ООД