"Paysera е наш доверен партньор в областта на международните парични преводи вече над 5 години. Партнираме си с над 30 местни куриерски компании в нашата добре развита мрежа, предлагаща опцията за наложен платеж. Те събират плащанията в множество местни валути. За да могат тези плащания да достигнат до сметките на нашите клиенти възможно най-бързо и изгодно, се нуждаем от партньор като Paysera. Парите могат да бъдат преведени и в оригиналната валута, събрана в чужбина, което е голямо предимство за нас. Резултатът е по-бърз паричен поток, по-ниски разходи за управление на средствата при наложен платеж и по-конкурентни български онлайн магазини. Благодарни сме на нашите партньори от Paysera за възможността да работим заедно за развитието на българския онлайн бизнес и извън територията на България."

Светлозар Димитров, управляващ съдружник в euShipments.com

"Ние сме изключително доволни от системата за обработка на онлайн плащания. Процесът на интегриране беше много бърз и техническият екип предостави пълно съдействие. Можем да възстановяваме парични средства към нашите клиенти само с едно кликване, без да губим време. Горещо препоръчвам Paysera Checkout!“

Евгения Найденова, съосновател на "Биотрейд България"

"Благодарение на Paysera не е необходимо да откриваме отделни сметки за всяка държава, в която работим. Извършваме много международни парични преводи в местни валути на по-добри курсове и не губим време в управление на няколко разплащателни сметки."

Андреас Шнайдер, управляващ директор на Mercari

"Сметката в Paysera ни спестява време и пари при изпращане и получаване на международни парични преводи. Извършваме преводи към нашите партньори и доставчици по целия свят бързо и сигурно. Освен това имаме възможност да плащаме и в местна валута, благодарение на изгодните обменни курсове."

Кристина Паркър, финансов директор в Берёзка

Като предприемач в дигиталната среда, търся начини всичко в моя проект да е изчистено, лесно, бързо и разбира се - на приемлива цена. Изключително съм доволен от лесния, интуитивен и приятелски интерфейс на Paysera като платежен инструмент в моята платформа www.varriosport.bg. След като започнахме работа, много наши клиенти бяха значително облекчени, благодарение на бързината, лекия и разбираем процес на плащане. Изгодните такси и съпортът на екипа на Paysera в България бяха допълнителни причини да избера тази иновативна и модерна система, която работи само и единствено в полза на бизнеса ми.

Калоян Христов, основател и управител на „Varrio Sport“

Като представител на малкия бизнес е много важно да предоставям на клиентите си нови продукти от водещи европейски доставчици на добри цени. Ето защо, за мен е много важно разходите за банкови трансфери да не повишават излишно себестойността на внасяните артикули.

Калоян Илиев, собственик на "UWEAR.bg"

За една година спестихме като за нов автомобил.

Филип Харманджиев, управител на "Бибендум" ООД и "Чифлик ливади“ ЕООД

Като собственик на няколко компании, за мен е важно да пестя време, което да инвестирам в развитието на своя бизнес. Едно от основните предимства на "Paysera" е, че всичко е изцяло онлайн, бързо и модерно. Системата ми позволява да съм гъвкав и да управлявам финансите си от всяка една точка на света - незаменимо.

Иван Савов, управител на "Dertour Bulgaria" ООД

"Paysera" е модерна и новаторска компания, а пакетът от финансови услуги, които предлагат, е постоянно разширяващ се, сигурен, актуален, високо конкурентен и винаги в унисон с последните изменения в динамичната икономическа действителност. Екипът от професионалисти ни спечели с коректност, навременно изпълнение, персонално отношение и грижа към клиента. Поради утвърдения ни опит в работа с тях, препоръчваме "Paysera" на всички, които държат на високото качество и коректността.

Емил Кайкамджозов, управител на "Bon Marine" ООД