Ние поръчваме компютри и оборудване за контрол на достъпа от различни държави. Предвид факта, че международните парични преводи са от значение за нас, най-вече се интересуваме от тяхната скорост, сигурност и цена. Също така, с Paysera винаги можем да обменяме пари по сметката по възможно най-добрия курс. Ние вярваме в тази платежна система, още повече, че нейната разработваща компания UAB "Paysera LT" е дружество за електронни пари, лицензирано от Националната банка на Литва, според която Paysera предлага най-ниски цени за международни преводи в Литва.

Lukas Radvilavičius, ръководител на UAB "nSoft"

След като започнахме да използваме услугите на "Paysera" за международни преводи спестяваме 700 EUR на месец от преводи и управление на парите. Като ръководител на Дружеството, в моето Paysera приложение мога по всяко време да следя паричния поток от всеки офис в Литва, Латвия или Естония. Така ние постигнахме по-голяма прозрачност, което ни позволява да вземаме по-добри решени. Благодаря Ви за професионалното обслужване, ние винаги се чувстваме важни за Вас. Продължавайте все така!

Mindaugas Kazlauskas, основател и изпълнителен директор на UAB "Synergium“

Ползваме решенията на Paysera в процедурата по потвърждение на предварителната регистрация на клиента. Също така, изпращаме напомняне на нашите пациенти за предстоящи посещения на лекар чрез SMS съобщения. Подобна процедура е много удобна, тъй като в днешно време всеки от нас носи мобилен телефон.

Romualdas Kizlaitis, UAB "Sergu.lt"

Нашите клиенти са много доволни, когато могат да платят малки суми чрез SMS съобщения и не трябва да влизат в системата си за електронно банкиране. Това прави целия процес много по-бърз.

Remigijus Laurutis, ръководител на UAB "Duomenų centras"

Започнахме да ползваме Paysera Tickets миналата година и сме много доволни от резултатите. С изключително бързото съдействие от страна на служителите на Paysera, гъвкав подход към всеки клиент и значително по-ниските разходи за издаване на билети, ние имаме един проблем по-малко, когато наближава събитието и можем да се съсредоточим върху реализацията на нашите идеи. Благодаря!

Ieva Dirvonskaitė, ръководител на UAB "Login conferences"

Сътрудничеството ни с "Paysera" продължава вече няколко години. Платежната система и нейните удобни функции носят наслада както на нас, така и на нашите клиенти, които могат да плащат по-бързо и по-лесно за различни услуги, предоставяни от литовските летища.

Justinas Stepšys, ръководител на Не-авиационни услуги на Търговски отдел на VĮ "Vilniaus oro uostas"

Системата Paysera е незаменима при работа с чуждестранни клиенти - бързината и цените на паричните преводи надхвърлиха всички очаквания. Препоръчвам системата на всеки не само в Литва, но също така и в други държави.

Tomas Šileikis, ръководител на MB "Admix"

Paysera ни помогна да излезем от каменната ера и да навлезем в съвремието. Благодарение на удобното и автоматизирано управление на парите и регистрацията, можем да се концентрираме повече върху подобряване на нашата пряка дейност. Клиентите също почувстваха промените, предизвикани от "Paysera" - вече не получаваме оплаквания по отношение на потвърждение на регистрацията, тъй като всичко се извършва веднага.

Vytenis Benetis, изпълнителен директор на асоциация "Vilnius Challenge"

Ние работим в сектора на бизнес към бизнес и както обикновено сме свикнали да да извършваме финансови операции чрез банки. След като започнахме да ползваме решенията, предлагани от Paysera, установихме прогрес, подобен на този, който усетихме при подмяната на физическите операции в банките с електронно банкиране. Чудесно е, че подобни услуги вече са на разположение. Надявам се, че те ще се утвърдят на пазара и ние всички ще можем да отделяме повече време на пряката си дейност.

Rolandas Valaitis, изпълнителен директор на UAB "Emovents"

Когато избирахме услуги, предлагани от Paysera, ние вече знаехме за ползите и удобството, което можем да очакваме. Използваме тази система за регистриране на участници за най-големия литовски младежки баскетболен турнир "Спрайт" - състезание за таланти и участници в международни лагери за развитие на баскетболни умения. Официалният магазин на Литовската федерация по баскетбол също използва услугите на Paysera за събиране на плащания. Още повече се убедихме в удобството и гъвкавостта на системата, когато използвахме "Paysera Tickets" за продажба на билети за Европейското първенство по баскетбол за мъже U16 през 2015 г., проведено в Каунас. Тя ни помогна да избегнем огромните цени, налагани от други системи за издаване на билети и да видим нашите приходи веднага.

Rytis Sabas, ръководител на Връзки с обществеността на Литовската федерация по баскетбол

Ние си сътрудничим с Paysera в продължение на много години и нито веднъж не сме се усъмнили в качеството на нейните услуги. Удобната система за преводи позволява да се получават пари по сметката в рамките на много кратък период от време, лесно да се проследяват продажбите и да се връщат пари без никакви затруднения. Препоръчваме Paysera като изключително отзивчив, квалифициран и надежден партньор за различни проекти.

Darius Mikulis, изпълнителен директор на PI "Tarptautinis maratonas“, организатор на маратона Danske Bank Vilnius

В началото на 2015 г. Литовската маркетинг асоциация стартира информационна система за регистрация за събития на Асоциацията. Интеграция с Paysera се оказа много полезна - потребителите, които сами плащат входната такса (не фирми), обикновено използват Paysera. Те определят системата като много атрактивна, тъй като тя позволява плащанията да се извършват много удобно, с няколко кликвания на бутон. Помощта, оказана на администрацията на Литовската маркетинг асоциация, е огромна - входящите плащания се заверяват автоматично, което означава по-малко ръчен труд.
С Paysera ние можем да предложим по-добро обслужване на нашите клиенти - плащанията се получават веднага, на секундата от изпълнението им. Интеграцията с Paysera помогна на Литовската маркетинг асоциация да постигне по-високо качество на обслужване.


Gintautas Kučas, изпълнителен директор на Литовската маркетинг асоциация "LIMA"

Отказвайки се от Paypal за сметка на Paysera беше най-доброто бизнес решение, което можеше да направим. Желая Ви успех и ако фирмата ви изпадне в затруднение, аз съм готов да работя като доброволец във Вашата компанията по един ден всеки месец. Благодаря!

Evgene Glebov, ръководител на "APM Agentuur LT"

"MAMŲ MUGĖ" е най-големият сезонен четиридневен търговски и благотворителен панаир за облекло за деца и бременни жени в балтийските държави, който започна своята дейност през 2012 г. и се провежда 2-3 пъти годишно. Нашето интелигентно сътрудничество с Paysera започна през 2013 г. и се превърна в неразделна част от нашия панаир.
Всеки участник в панаира има Paysera сметка, която използва, за да плати таксата за вход и да получи парите за продадените стоки след панаира. През първите три часа всички участници могат да влязат на панаира с билети, които са също толкова ефективно и надеждно генерирани от Paysera.
Най-голямата помощ, която получава от Paysera панаирът "Mamų mugė", е генериран файл, който позволява да се прехвърлят пари към всички участници наведнъж. Благодарни сме на Paysera за удобното събиране на плащания и уреждане на сметки. Всичко работи плавно, надеждно и бързо. Всички услуги на Paysera добавят голяма стойност на панаира "Mamų mugė".
Благодарим Ви за сигурното, ефективно и надеждно сътрудничество, което силно допринася за успеха на нашия панаир.


Jurga Barbora Jauniškienė, ръководител на "Mamų mugė"

Ние сме посветени на нашия бизнес и неговото развитие, което ни прави щастливи да си сътрудничим с фирма, подобно на нас - Paysera. Вашата гъвкавост, надеждност и качествено обслужване ни позволяват да останем напълно спокойни и да не се тревожим за плащанията за самолетни билети. Чудесно е, че нашите услуги могат да се конкурират на международния пазар.

Mindaugas Savickas, Маркетинг ръководител в "Small Planet Airlines"

От 2013 г. ние оценяваме Paysera като надежден и стабилен партньор в сферата на плащанията. Уважаваме Paysera за точната и навременна работа, която ни позволява да бъдем сигурни, че плащанията се изпълняват качествено и надеждно. Удоволствие е да си сътрудничим с вас.

Daria Bystrykh, Мениджър корпоративни клиенти в "Xsolla"

Разработвайки платформата за електронни магазини verskis.lt от 2008 г., ние сме убедени, че ползите от "Paysera LT" за електронните магазини са огромни - тя помага да се спести много време и позволява на клиентите да приемат пари от всички банки в Литва, кредитни карти и други канали за събиране на плащания. За 8 години сътрудничество 700 клиенти, които са създали електронни магазини в нашата система, са станали клиенти и на "Paysera LT" и през всичките тези години не сме чули дори един негативен отзив за нея! Ето защо работим с "Paysera LT" и сме щастливи да я препоръчаме и на другите.

Vitalijus Dubietis, ръководител на UAB "Evispa"
Paysera предлага най-изгодния курс за обмяна на валута на пазара и най-бързите преводи и това е причината, поради която сме избрали Paysera. В електронната търговия скоростта е една от съществените характеристики. Така, изпълнявайки международни преводи към доставчици чрез системата Paysera, ние пестим време и пари, а едновременно с това нашите клиенти са доволни от бърз и удобен метод за плащане на покупки.

Dainius Liulys, изпълнителен директор на UAB "Pigu.lt"