Карта Paysera Visa

Платежната карта Paysera Visa е удобен и надежден начин винаги да разполагате с парите си под ръка.

Можете да поръчате карта, да изберете цвета на картата и да управлявате своите сметки в мобилното приложение на Paysera. Paysera Visa може да се добави и към такива платформи като Apple Pay или Google Pay.

#
#

Песонална

Ярка персонална дебитна карта за ежедневни разходи. Изберете от оранжев и светло син цвят - намерете картата в портфейла си за нула време!

За фирми

Карта за всички Ваши бизнес нужди. В плътен, тъмносин цвят, за да го различите лесно от ежедневната си карта на Paysera. 

Бързи и модерни плащания

#

Поръчка на карта

Всички клиенти на Paysera, които са изпълнили процеса по идентификация и са навършили 16-годишна възраст, могат да поръчат карта Paysera Visa . Едно лице може да поръча до 5 допълнителни карти. Процесът на поръчка е бърз и лесен - можете да направите това, като влезете в онлайн банкирането на Paysera или мобилното приложение. Можете да изберете цвета на картата, когато правите поръчката си.

#

Управление на сметка на телефона 

Като влезете в мобилното приложение на Paysera, ще можете не само да проверявате баланса по картовата си сметка, но и да изтегляте извлечения по сметки, да извършвате парични преводи към други банки и незабавно да изпращате пари от основната си сметка към Вашата картова сметка и обратно. Ако е необходимо, можете да потвърдите своя ПИН код в приложението или да замразите картата си, в случай, че я изгубите. 

#

Безконтактни плащания

Когато трябва да платите малки суми в магазини, просто докоснете с картата четеца и покрийте задължението, без да е необходимо да въвеждате ПИН кода на картата. За още по-голямо удобство добавете Вашата карта Paysera Visa към Apple Pay, Google Pay или Samsung Pay и просто плащайте с телефона си. По този начин Вашата карта и парични средства винаги ще са Ви под ръка! 

#

Касови транзакции

Тегленето на суми с карти Paysera Visa се предлага по целия свят - на всички банкомати, които обслужват карти Visa. Когато теглите суми в евро, изберете теглене без превалутиране - по този начин ще избегнете плащането на допълнителни такси. Можете обаче да плащате и да теглите пари в друга валута, но за подобни транзакции ще бъдат начислени допълнителни такси за превалутиране, защото валутата на картата е евро. 

#

Отделна IBAN сметка

С поръчването на Paysera карта, се открива отделна IBAN сметка. Тя ще бъде напълно отделна от основната Ви сметка и можете да я захранвате само със сумата, която желаете да похарчите. 

#

Сигурно и удобно онлайн пазаруване 

Всички карти Paysera Visa са защитени от технологията 3D Secure, която прави онлайн пазаруването още по-безопасно. Системата може на случаен принцип да поиска допълнително потвърждение по време на пазаруване, за да провери дали потребителят на картата е собственикът. Ако пазарувате онлайн ежедневно, имаме новини за Вас - Paysera Visa може да бъде свързана със системи като PayPal и Amazon. 

#

Откъде да започна? 

Регистрирайте се и изпълнете процедурата по идентификация. 

Захранете своята сметка. 

Повече за картата Paysera

Информационни видеоклипове и често задавани въпроси относно разплащателната Paysera карта. 

Кой може да поръча картата? 

Всички клиенти на Paysera, изпълнили процедурата по идентификация и навършили 16-годишна възраст, могат да поръчат карта Paysera Visa.

Всички клиенти на Paysera могат да поръчват карти, но те се доставят само до държавите от Европейската икономическа зона. 

Как да поръчам картата? 


1. Влезте в системата (или се регистрирайте) чрез мобилното приложение на Paysera.
2. Отидете в "Карти". 
3. Докоснете +.
4. Въведете исканите данни и потвърдете поръчката. 

Преди да поръчате карта, уверете се, че имате достатъчно средства по основната си сметка в Paysera, за да платите за поръчката и доставката на картата. Нямате достатъчно налични средства? Захранете сметката си. 

Едно лице може да поръча до 5 карти. Всички те ще бъдат свързани към една и съща картова сметка. Ако картата е поръчана за фирмени нужди, предоставете данните на лицето, което ще използва картата (потребителско име - имейл адрес или телефонен номер). 

Когато поръчвате карта за първи път, ще можете да изберете цвета на картата (броят на цветовете може да варира).

Физическите лица могат да избират между 2 цвята - светло син и оранжев, а за фирмите се предлага карта в тъмно син цвят. 

При поръчка на допълнителни карти или при изтичане на картата, автоматично ще бъде поръчана карта със същия цвят като първата. 

1. Влезте в мобилното приложение на Paysera. 
2. Отидете на Карти.
3. Докоснете Активиране на карта.
4. Въведете CVV кода, указан на лентата за подпис. 

След като получите картата, трябва да я активирате в рамките на 3 месеца от датата на нейното издаване.  

1. Влезте в мобилното приложение.
2. Отидете на Карти.
3. Изберете Захранване на карта.
4. Изберете сметката и сумата и потвърдете.

Ако нямате достатъчно средства по текущата си сметка, можете да захраните сметката си (или директно своята Paysera карта) чрез обикновен банков превод към Вашата IBAN сметка. Подобни преводи са налични само в евро. Ако желаете да наредите сума в различна валута към текущата си сметка в Paysera, трябва да генерирате инструкции за захранване (онлайн банкиране на Paysera > Сметки и карти > Захранване на сметка > Попълнете формата и актуализирайте инструкциите). 

1. Влезте в мобилното приложение.
2. Отидете на Карти.
3. Вижте ПИН кода на картата.
4. Въведете CVV код. 

1. Влезте в мобилното приложение
2. Отидете на Карти.
3. Замразете картата – Вашата карта ще бъде временно замразена. Можете да я активирате отново по всяко време.
4. Блокиране на карта – Вашата карта ще бъде блокирана за постоянно и Вашата картова сметка ще бъде закрита.

Ако подозирате, че сте загубили картата си или че данните на картата Ви са станали известни на друго лице, незабавно я замразете. Не споделяйте своя ПИН код или достъп до картата с никого. 

Ако имате iPhone, ще видите бутон с предложение за добавяне на Вашата карта към Apple Pay, когато влезете в приложението и отидете в секция Карти.

Можете да добавите картата си и към Google Pay, Samsung Pay или PayPal.

Всички идентифицирани потребители на Paysera могат да поръчат карта и да я използват по целия свят, където се приемат карти Visa. В момента обаче можем да доставяме карти само до страни от Европейската икономическа зона.

Времето за доставка и разходите зависят от избрания от Вас начин на доставка - ще го видите преди да потвърдите поръчката си. Изберете проследяване на доставката, за да следите движението на Вашата доставка.