Дебитна карта за лесни разплащанияЗащитено онлайн пазаруване

Дебитната карта на Paysera е защитена с технологията 3D Secure, която осигурява на картодържателя допълнителна безплатна защита при онлайн покупки. 3D Secure Ви помага да бъдете защитени от неразрешени картови транзакции, тъй като всяка онлайн покупка трябва да бъде потвърдена допълнително чрез въвеждането на няколко символа от Вашата парола. За да станете потребител на 3D Secure, трябва да регистрирате картата си в 3D Secure програмата за сигурност.

Бързо плащане в магазини

Когато плащате малка сума в пунктовете за продажба, които имат NFC четци на карти, вече не е необходимо да въвеждате ПИН - просто задръжте картата срещу четеца.

Операции в брой и валути

Основната валута на картата е евро, но е възможно да се изпълняват плащания или да се теглят пари в брой в други валути. Тегленето на суми в брой може да се извърши от всички банкомати, които обслужват разплащателни карти VISA. Когато теглите пари в EUR, изберете "Продължи без превалутиране". По този начин ще избегнете допълнителни такси за превалутиране. В случай на теглене на суми във валута, различна от евро, се прилагат допълнителни такси за превалутиране.
Таксите за касови операции може да бъдат прегледани тук.

Отделна IBAN картова сметка

При издаване на Paysera карта се открива допълнителна IBAN сметка за картови плащания. Тя е отделена от главната Paysera сметка и по този начин е удобно да управлявате средствата си, като съхранявате само суми, предназначени за картови плащания.

Проверете баланса на сметката си на телефона

С мобилното приложение Paysera можете да преглеждате баланса по своята сметка, както и извлеченията по сметката, да изпълнявате преводи към банки или да извършвате незабавни парични преводи между Paysera сметки без каквито и да било такси или лимити.

Поръчка на карта

Карта може да бъде поръчана само от идентифицирани клиенти на Paysera, които са навършили 16-годишна възраст. На едно лице може да бъдат издадени до 5 разплащателни карти. Можете да поръчате карта в своя акаунт. Таксите, свързани с картата, са посочени тук.

Често задавани въпроси относно дебитни картиКой и как може да поръча картата?

Дебитната карта на Paysera може да бъде поръчана от лица на възраст над 16 години, регистрирани и идентифицирани в системата Paysera. Преди да поръчате карта, се уверете, че балансът по сметката Ви е достатъчен, за да покриете разходите за поръчка и доставка. Таксите за поръчка се удържат в евро. Ако имате средства в сметката си в друга валута, сумата, която ще бъде удържана, автоматично ще бъде конвертирана в евро. Ако бъде поръчана карта за юридическо лице, моля посочете потребителското име (email адрес или телефонен номер) на лицето (представителя на фирмата), което ще ползва картата. На едно и също лице може да бъдат издадени до 5 дебитни карти.
Гледайте видеото "Как да поръчам Paysera дебитна карта?"

Как да активирате своята карта?

След като получите своята карта, трябва да я активирате в рамките на 3 месеца от датата на издаване на картата, посочена в системата. Картата може да се активира, като влезете в своя акаунт и последвате инструкциите в секция "РАЗПЛАЩАТЕЛНИ КАРТИ > Paysera Visa".
Гледайте видеото "Как да АКТИВИРАМ Paysera разплащателна карта?"

Как да се регистрирам за 3D Secure и да изпълнявам сигурни плащания?

Технологията 3-D Secure (Проверено от VISA) гарантира сигурността на Вашите онлайн плащания. Когато извършвате плащане, ще бъдете помолени от системата да въведете определени цифри от Вашата парола. Тази допълнителна мярка за сигурност Ви позволява да не се притеснявате, че някой може да използва Вашата карта за свои собствени цели.
Можете да регистрирате своята Paysera карта в програмата 3-D Secure, като влезете в системата и отидете на "РАЗПЛАЩАТЕЛНИ КАРТИ > Paysera Visa" или по време на своята първа покупка в електронен магазин.
Гледайте видеото "Как да ползвам програмата 3-D SECURE с Paysera карта?"

Как да започна?Открийте си Paysera сметка
Изпълнете процедурата по идентификация
След като влезете в системата, изберете "Paysera Visa" и поръчайте карта.