Захранването на сметка в Paysera е по-лесно от всякога! Сега можете бързо да добавите средства по сметката си директно с карта Mastercard или Maestro.

Поддържайте сметката си готова за използване по всяко време – лесно е и отнема само няколко секунди чрез мобилното приложение на Paysera!

#
В сътрудничество с украинските банки PrivatBank и Globus предлагаме бързи и сигурни парични преводи, които Вашите роднини в Украйна могат да получат в брой в същия ден.
#

Едно приложение – безкрайни възможности

Включвайки широка гама от услуги, мобилното приложение на Paysera предлага всичко под един покрив. Станете потребител или включете бизнеса си, за да достигнете до милиони нови клиенти!

#

📲 За да станете клиент на Paysera, трябва да изтеглите нашето мобилно приложение и да си откриете сметка.

ℹ️ След като откриете сметка е необходимо да попълните "Въпросник за клиента" (KYC). Какво е "Въпросник за клиента" и как да го попълним?

📞 В случай, че имате допълнителни въпроси, свържете се с отдел "Обслужване на клиенти". Данни за контакт> 

✅ Последвайте ни в социалните мрежи, за да се информирате първи за най-важните новини.

#
  • Открийте си безплатна лична или фирмена сметка само за няколко минути
  • Обменяйте валута при едни от най-добрите валутни курсове
  • Управлявайте сметката си удобно чрез безплатно мобилно банкиране
  • Превеждайте пари към повече от 180 държави по целия свят
  • Изпълнявайте незабавни преводи (SEPA Instant) за 10 секунди, 24/7/365
#

Платете само с едно докосване!

Насладете се на всички предимства на Вашата карта Visa, когато я използвате с Apple Pay, Google Pay или Samsung Pay. Това е бърз, лесен, сигурен и поверителен начин за плащане, който винаги е с Вас.

#
#
#

Приемайте плащания от Вашите клиенти! 

Над 13 000 търговци използват Paysera, за да обработват плащания в своите електронни магазини или онлайн бизнес проекти. Предлагаме и поддържаме лесни за интегриране плъгини за над 20 CMS платформи, така че няма за какво да се притеснявате! 

Вижте услугата по иницииране на плащания на Paysera за още по-удобна и достъпна обработка на плащания, която се използва от болшинството от нашите корпоративни клиенти. 

#

Paysera Tickets – система за онлайн продажба на билети както за големи фестивали, така и за частни събития или семинари.

Разпространявайте билети за безплатни събития напълно БЕЗПЛАТНО, създавайте и управлявайте събития сами и предлагайте на клиентите си възможността да плащат бързо и удобно без допълнителни такси!

#
  • Вероятно най-ниската комисионна на пазара
  • Повече обслужени клиенти
  • Модули за най-популярните POS системи
  • Вашият смартфон може да стане касов апарат

Сигурност от най-високо нивоСигурността е от най-висок приоритет за Paysera. Ние винаги се стремим да ползваме софтуер, технологии и системи за мониторинг, отговарящи на най-високите стандарти. Това гарантира постоянната защита на Вашите пари, данни и преводи.