woman with a phone, popcorn and tickets


От сезонни билети (карти) до профили на купувачи – чудесна новина за любителите на събития!

Системата за продажба на билети за събития Paysera Tickets стартира 4 нови функции, които ще бъдат от полза както за организаторите, така и за посетителите на събития. Всичко това - без допълнителни разходи.

Прочетете повече
phone and gold bars


ЗЛАТОТО вече е тук! Купувайте злато онлайн чрез Paysera

Темата за търговията със злато е активна в новините през последните няколко месеца. Цената на златото се увеличава ежедневно, а продажбите му нарастват поради опасения от икономическа криза. Ето защо се радваме да предоставим на всички наши клиенти възможността да купуват злато онлайн.

Прочетете повече
Two mobile phones with block icons


Защо моята Paysera сметка е блокирана или ограничена?

Този въпрос често се обсъжда в различни форуми, както и в социалните мрежи, затова решихме да Ви дадем някои идеи за това защо се налага Paysera сметката на някои лица да бъде блокирана или ограничена.

Прочетете повече
Man clicking on a Payment button


Захранване на сметка с ePay.bg

Вече можете да можете да захраните своята Paysera сметка и с партньорството на ePay по някой от следните 3 начина: в брой на касите на EasyPay, чрез микросметка в ePay и на банкомат чрез B-Pay.

Прочетете повече
People colouring a giant easter egg


Алтернативен Великден: всичко, което трябва да знаете, за това как да прекарате празника вкъщи 

Великден наближава и всички мислим за членовете на семейството и любимите си хора, с които обикновено прекарваме тези празници. Въпреки това, тази година най-добрият подарък за тях ще бъде да ги пазим и да им осигурим безопасна среда, като останат у дома. Междувременно ние ще се погрижим джобните пари за Вашите внуци или малките подаръци за Вашите близки да постъпят по сметките им преди сутринта на Великден.

Прочетете повече
arrow up above notebook and phone


Броят на електронните магазини се увеличава по време на карантината

След обявяването на повсеместна карантина, много компании трябваше да се прехвърлят към сектора на електронната търговия. Вярваме, че това създава страхотни възможности, които ще помогнат на фирмите и икономиката в дългосрочен план.

Прочетете повече
Woman standing by a movie icon


Събития по време на карантината: Анулирай? Отложи? Адаптирай! 

Няма съмнение, че световната карантина промени коренно плановете на много изпълнители, посетители и организатори на събития. И да, може да звучи невъзможно, но може би Вашето събитие може да се проведе онлайн? 

Прочетете повече
People purchasing online


Не, не е късно да създадете електронен магазин! 

Тъй като изглежда, че карантината няма да приключи скоро, дори и най-традиционните собственици на физически магазини започнаха да прехвърлят услугите си към различни онлайн платформи. Колкото и клиширано да звучи - по-добре късно, отколкото никога! И да, доста е късно, но не е прекалено късно. 

Прочетете повече
Paysera payment cards


Paysera работи както обикновено по време на епидемията с COVID-19

В тези времена на несигурност ще направим всичко възможно да осигурим стабилност и увереност за нашите клиенти, партньори и служители.

Прочетете повече
colored cards


Нека да е цветно!

Първите вести за Новата година са тук! Готови сме да представим нов дизайн на разплащателните карти с няколко различни цвята. Все още не разполагате с Paysera разплащателна карта? Направете поръчка и изберете цвета, който Ви допада най-много.

Научете повече
Paysera logo


2019 – година на много постижения, нови услуги и функционалности

Изминалата година бе изпълнена с новости както в нашите услуги, така и в успехите, които реализирахме.

Научете повече
Hand holding a mobile phone


Мобилното банкиране на Paysera

С развитието на новите технологии нашите мобилни телефони се превърнаха в неразделна част от ежедневните ни активности. Същото се случва и с нашите банкови сметки. Нека ви разкажем повече за мобилно банкиране на Paysera и неговите предимства.

Научете повече
Notebook


Управление на фирмени разплащания с Paysera

Във време на глобализация, почти всяка компания има нужда да извършва плащания към партньори, било то в страната или в чужбина. Ние от Paysera им помагаме, като им предлагаме дигитални платежни услуги, които спестяват не само време, но и средства.

Научете повече
Bulgaria international transfers


Ползите, които носим на българските потребители при излъчване на международни преводи

Много компании и физически лица изпитват затруднение при излъчването на международни парични преводи от България. Ние от Paysera им помагаме да извършват разплащания без каквито и да било притеснения.

Научете повече
Paysera Bulgaria Team


Кои сме ние?

Paysera е компания с 15 годишна история и опит в предоставянето на дигитални платежни услуги на компании и физически лица по целия свят. Кои сме ние от Paysera България? Научете повече за нас и услугите ни.

Научете повече